Discurs emoţionant! Ducesa de Cambridge a vorbit despre copilăria sa!

19 noiembrie, 2015
The Duchess Of Cambridge Attends Place2Be Headteacher Conference jpeg

Soţia prinţului William a fost invitată, ieri, la un eveniment în Londra pentru a vorbi despre problema copiilor cu boli mentale. Încercând să atragă atenţia asupra acestor lucruri, Kate le-a povestit tuturor despre copilăria sa.

image

Ducesa de Cambridge a ţinut un discurs emoţionant, în care le-a vorbit tuturor despre cât de ”norocoasă” a fost ea având părinţi şi profesori care au sprijinit-o în copilărie. ”Sunt întrebată adesea de ce ”bat moneda” pe sănătatea mentală a copiilor. Cred că răspunsul meu este acelaşi cu a multora dintre voi. Părinţii mei şi profesorii mi-au oferit o copilărie fericită şi sigură. Am ştiut întotdeauna că sunt iubită, valorată şi ascultată. Din păcate, mulţi copii nu sunt atât de norocoşi. De când am început să lucrez în domeniul acesta, cu copii care se luptă cu dependenţa, de exemplu, am tot văzut că rădăcinele acestei ”afecţiuni” se trag din probleme din copilărie nerezolvate.(...) Sunt sigură că toţi conştientizaţi că minorii au nevoie de timpul, atenţia şi dragostea adulţilor din viaţa lor. Aceste puţine lucruri sunt mult mai importante decât bunurile materiale de care toţi tinerii par atât de interesaţi.”

image

De când s-a căsătorit cu Prinţul William în 2011, Kate a susţinut puţine discursuri în public. Unii spun că Ducesa a urmat cursuri de ”public speaking” în tot acest timp, îmbunătăţindu-şi abilitatea de a vorbi în public.

image

Pentru această ocazie, Kate a purtat o rochie Matthew Williamson, cu care am mai văzut-o şi-n 2012. Este vorba despre o rochie gri, cu peplum, care are la gât şi la mâneci inserate nişte pietricele colorate.

Sursa foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizită Glasgow jpg
FotoJetDukes jpg
stephanie2 jpg
Letizia la Oceanograf jpg