Discursul secret al Reginei Elisabeta de la nunta lui Charles cu Camilla! Puțină lume știe despre el

25 aprilie, 2023

Regele Charles și Regina Camilla, care vor fi încoronați pe 6 mai, s-au căsătorit în anul 2005, eveniment la care Regina Elisabeta a ținut un discurs impresionant.

Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg

Se știu puține detalii despre nunta regală a Regelui Charles cu Regina Camilla. Cei doi îndrăgostiți, ambii divorțați, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse la Windsor Guildhall în 2005, înainte de a primi o binecuvântare oficială la Capela St George. Regina Elisabeta și Prințul Philip nu au participat la ceremonia civilă a fiului lor. Potrivit Telegraph, monarhul s-a retras din cauza rolului său de șefă a Bisericii Anglicane, care descurajează divorțul.

Cu toate acestea, Regina Elisabeta și răposatul Duce de Edinburgh au organizat o recepție pentru proaspeții căsătoriți la Castelul Windsor în aceeași zi, arătând că sunt de acord cu căsătoria lor.

Acum, înainte cu mai puțin de două săptămâni până la încoronarea Regelui Charles, Grant, fostul majordom al monarhului, împărtășește toate detaliile puțin cunoscute de la recepția intimă de nuntă. „Nu există nicio înregistrare, deoarece totul s-a petrecut în spatele ușilor închise, dar regina a ținut de fapt un discurs la recepție”, a explicat Grant.

„I-a făcut pe toți să râdă. Îmi amintesc că m-am gândit: 'Ei bine, acesta este cel mai bun număr de comedie pe care l-am văzut în ultimii ani'. Ea doar a împărtășit mai multe povești amuzante, grozave și amintiri de familie. În acel moment, ea ar fi avut în jur de 80 de ani, dar nu ai fi știut niciodată", și-a amintit fostul majordom regal, potrivit Hello Magazine

Povestea de iubire dintre Charles și Camilla, pe scurt

Prințul Charles de atunci a cunoscut-o pe Camilla Shand, amândoi în vârstă de 23 de ani, la un meci de polo în 1970. Întâlnirea dintre ei a avut loc chiar înainte ca viitorul rege să fie chemat în misiune navală în străinătate. El nu i-a cerut iubitei sale să îl aștepte, iar aceasta s-a căsătorit cu Andrew Parker Bowles în 1973. Rodul iubirii lor sunt cei doi copii, Laura și Tom. Charles nu a pierdut timpul și s-a căsătorit cu regretata Prințesă Diana, din 1981 până în 1996, alături de care îi are pe Prințul William și pe Prințul Harry.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg