Discuția pe care a avut-o Prințul William cu cei trei copii ai lui în mașină, în drum spre școală

11 iunie, 2024

Prințul William a dezvăluit cea mai recentă discuție pe care a avut-o în mașină, în drum spre școală cu cei trei copii ai lui, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

George Louis Charlotte titluri William rege jpg

Prințul William, care este președintele Federației Engleze de Fotbal, i-a vizitat pe jucătorii din echipa masculină de fotbal a Angliei pentru a le ura succes înaintea Campionatului European de Fotbal UEFA.

Călătorind la St George's Park, centrul național de fotbal din Burton upon Trent, Prințul William s-a întâlnit cu echipa și a discutat cu selecționerul Gareth Southgate înainte de primul meci împotriva Serbiei, meci care va avea loc duminică.

La întâlnire, el a dezvăluit ce discuție a avut în dimineața aceleiași zile cu cei trei copii ai lui, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. „Eram în drum spre școală în această dimineață cu copiii și am întrebat: «Ce să le spun astăzi celor din echipa Angliei?»”, a spus el.

"Cel mai bun sfat pe care l-am primit a fost să mâncați de două ori mai mult decât ați mânca în mod normal. Apoi am avut viziuni cu voi toți alergând cu burțile mari”. Totodată, la întâlnirea de ieri, Prințul William le-a oferit  tricouri fiecăruia dintre cei 26 de jucători selecționați pentru echipa Euro 2024 și a ascultat de la antrenorul lor despre pregătirile lor pentru turneu. Anglia, care a fost învinsă vineri cu 1-0 de Islanda în ultimul său amical de pregătire, va înfrunta mai întâi Serbia, duminică seara, în Germania.

Prințul William, moștenitorul tronului este un fan înfocat al fotbalului și, împreună cu fiul său cel mare, Prințul George, a fost văzut la diverse meciuri de fotbal de-a lungul anilor. Luna trecută, Prințul William a fost văzut în mulțime în timp ce echipa sa favorită, Aston Villa, clubul din Birmingham, a întâlnit echipa greacă Olympiacos F.C.

În aprilie, el l-a dus pe Prințul George, în vârstă de zece ani, să urmărească victoria iubitei lor echipe Aston Villa împotriva Lille OSC.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Taylor Swift Prințul William George și Charlotte Foto Instagram jpg
Principesa Sofia, iunie 2024   Casa Regala (9) jpeg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto profimedia 0883520310 jpg
Sarah Ferguson profimedia 0883026528 jpg
Printul William   GettyImages 2155662284 jpg
William și Kate tineri, Getty jpg
Prințul William Carole Middleton profimedia 0883021484 jpg
Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (2) jpg
Zara Tindall Royal Ascot jpg
Prințesa Leonor și Sofia profimedia 0883197255 jpg
Prințesa Beatrice și Ducesa Sophie jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei   Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj  jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg