Discuția pe care a avut-o Prințul William cu cei trei copii ai lui în mașină, în drum spre școală

11 iunie, 2024

Prințul William a dezvăluit cea mai recentă discuție pe care a avut-o în mașină, în drum spre școală cu cei trei copii ai lui, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

George Louis Charlotte titluri William rege jpg

Prințul William, care este președintele Federației Engleze de Fotbal, i-a vizitat pe jucătorii din echipa masculină de fotbal a Angliei pentru a le ura succes înaintea Campionatului European de Fotbal UEFA.

Călătorind la St George's Park, centrul național de fotbal din Burton upon Trent, Prințul William s-a întâlnit cu echipa și a discutat cu selecționerul Gareth Southgate înainte de primul meci împotriva Serbiei, meci care va avea loc duminică.

La întâlnire, el a dezvăluit ce discuție a avut în dimineața aceleiași zile cu cei trei copii ai lui, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. „Eram în drum spre școală în această dimineață cu copiii și am întrebat: «Ce să le spun astăzi celor din echipa Angliei?»”, a spus el.

"Cel mai bun sfat pe care l-am primit a fost să mâncați de două ori mai mult decât ați mânca în mod normal. Apoi am avut viziuni cu voi toți alergând cu burțile mari”. Totodată, la întâlnirea de ieri, Prințul William le-a oferit  tricouri fiecăruia dintre cei 26 de jucători selecționați pentru echipa Euro 2024 și a ascultat de la antrenorul lor despre pregătirile lor pentru turneu. Anglia, care a fost învinsă vineri cu 1-0 de Islanda în ultimul său amical de pregătire, va înfrunta mai întâi Serbia, duminică seara, în Germania.

Prințul William, moștenitorul tronului este un fan înfocat al fotbalului și, împreună cu fiul său cel mare, Prințul George, a fost văzut la diverse meciuri de fotbal de-a lungul anilor. Luna trecută, Prințul William a fost văzut în mulțime în timp ce echipa sa favorită, Aston Villa, clubul din Birmingham, a întâlnit echipa greacă Olympiacos F.C.

În aprilie, el l-a dus pe Prințul George, în vârstă de zece ani, să urmărească victoria iubitei lor echipe Aston Villa împotriva Lille OSC.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg