Disperarea unei mame. Carole Middleton, nevoită s-o vadă pe Kate trecând prin cea mai mare cumpănă a ei

25 martie, 2024

Familia regală a fost lovită de o serie de dezvăluiri sfâșietoare în acest an, iar mama lui Kate, Carole, va avea nevoie de toată mângâierea posibilă după știrea că fiica ei cea mare are cancer.

Kate Middleton cu mama ei, Carole  foto   GettyImages jpg

Probabil că nu i-a fost deloc ușor lui Carole Middleton s-o vadă pe fiica ei mult iubită vorbind lumii întregi despre lupta ei împotriva cancerului, a dezvăluit un expert regal.

Într-un articol pentru publicația The Mirror, experta regală Jennie Bond a îndemnat publicul să-și îndrepte simpatia față de mama devastată a lui Kate, Carole, care a trebuit să urmărească în tăcere speculațiile crude care s-au tot făcut online despre fiica ei, în timp ce ea cunoștea foarte bine realitatea stării lui Kate.

Bond, fost corespondent regal pentru BBC, a declarat următoarele pentru The Mirror: „Ar trebui să ne gândim și la o altă mamă: Carole Middleton. Catherine poate că are 42 de ani, dar este tot fetița lui Carole. Și faptul că mama ei a fost nevoită să treacă prin asta în tăcere trebuie sa fi fost extrem de deranjant.”

Este cunoscut faptul că Prințesa de Wales și Carole au o legătură strânsă, iar sursele spun că mama lui Kate a fost stâlpul familiei în această perioadă. Părinții lui Kate, Carole și Michael, locuiesc la doar o scurtă distanță cu mașina de reședința Adeleide Cottage a lui Kate și a lui William, iar bunicii l-au ajutat pe ginerele lor cu cei trei copii ai familiei, în timp ce Kate s-a concentrat pe recuperarea după intervenția ei chirurgicală.

Dezvăluind influența liniștitoare pe care Carole o are asupra familiei prințesei, Bond a adăugat: „Fără îndoială, mama prințesei a fost o sursă de putere și o prezență reconfortantă pentru nepoții ei, dar și ea va avea nevoie de alinare în această perioadă”.

Viitoarea regină a frânt inimile tuturor vineri seară, când a împărtășit într-un mesaj video diagnosticul ei de cancer. Medicii au descoperit că boala era prezentă atunci când Kate a fost supusă unor teste postoperatorii în urma unei intervenții chirurgicale abdominale majore la începutul acestui an. Ea urmează acum chimioterapie preventivă.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Kate Middleton nuntă, Getty (7) jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg