Distracția de care vor avea parte Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia! Planul s-a aflat deja

15 august, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle călătoresc în Columbia, țara sud-americană, pentru un mini-turneu.

Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg

Prințul Harry și Meghan Markle sunt gata să participe la un festival de muzică în timpul călătoriei lor în Columbia. Primarul din Cali a declarat la un forum de turism din Cartagena la începutul acestei luni: „Prințul Harry și Meghan vor veni la Cali și vor petrece o zi în oraș. Ei vor vizita Festivalul Petronio Alvarez din oraș și vor lua parte, de asemenea, la alte evenimente sociale”.

Festivalul Petronio Alvarez, care se desfășoară între 14 și 19 august, este o celebrare a culturii afro-columbiene, cu muzică, mâncare, băutură și o prezentare de modă. Potrivit zvonurilor apărute, Prințul Harry și Meghan Markle vor face, de asemenea, o vizită la San Basilio de Palenque, care a fost primul oraș african liber din America.

Situat la poalele munților Montes de María, la sud-est de capitala regiunii, Cartagena, a fost una dintre comunitățile fortificate numite palenques, care au fost fondate de sclavii evadați ca refugiu în secolul al XVII-lea. Este singurul dintre numeroasele palenques care a supraviețuit până în zilele noastre și, în 2005, a fost recunoscut de UNESCO drept Patrimoniu imaterial al umanității. Limba vorbită este palenquero, singura limbă creolă de origine spaniolă din America Latină.

De ce vizitează Harry și Meghan Columbia? 

Prințul Harry și Meghan Markle au fost invitați în Columbia de vicepreședintele țării, Francia Marquez.

Într-o declarație înainte de vizita lui Harry și Meghan, Marquez a declarat: „În timpul călătoriei lor, ducele și ducesa mi se vor alătura în vizitarea Bogotei, precum și a regiunilor Caraibe și Pacific din Cartagena și Cali. În aceste locuri vibrante, ei vor avea ocazia excepțională de a se întâlni cu lideri, tineri și femei care întruchipează aspirațiile și vocile columbienilor. În plus față de aceste interacțiuni semnificative, ducele și ducesa vor experimenta patrimoniul bogat al Columbiei.”

Fundația Archewell, organizația caritabilă a cuplului, nu a dat publicității detalii despre itinerariul columbian al cuplului, însă vicepreședintele a declarat că aceștia se vor „angaja în mai multe activități” legate de protejarea tinerilor în mediul online. Se așteaptă ca subiectele să fie discutate la Conferința ministerială globală privind încetarea violenței împotriva copiilor, pe care Columbia o va găzdui în noiembrie, după vizită.

Foto:  Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG