Distracție în deșert! Imagini atipice cu cei mai mici membri ai Familiei Regale din Bhutan

17 iulie, 2024

Regele Dragon și Regina Jetsun Pema au fost mai apropiați și mai relaxați ca niciodată în timpul vizitei lor oficiale în Mongolia.

Moștenitorul tronului a fost fascinat de aventura în deșertul din Mongolia. FOTO: Casa Regală
Moștenitorul tronului a fost fascinat de aventura în deșertul din Mongolia. FOTO: Casa Regală

Regii din Bhutan și cei trei copii ai lor formează una dintre cele mai populare Familii Regale din Asia. Sunt tineri, atrăgători, le place să proiecteze o imagine accesibilă, ceea ce este neobișnuit pentru monarhiile din Est, și au trei copii perfecți ca într-o carte poștală. Prinții Dragon, așa cum sunt cunoscuți membrii dinastiei Wangchuck, și-au însoțit părinții de când erau foarte mici la vizite oficiale și evenimente, iar după o perioadă în care nu i-au văzut, ultima lor călătorie în Mongolia a fost plină de surprize.

Prima dintre surprize este că, la doar 10 luni, cea mai mică din familie și-a făcut debutul într-o călătorie oficială. Sonam Yangden Wangchuck a venit pe lume pe 9 septembrie 2023 și a făcut senzație în neobișnuita ședință foto la care a participat alături de părinții și frații ei în deșertul mongol, unde s-au lăsat pozați așa cum nu i-am mai văzut până acum.

Regii Dragonului și copiii lor au fost imortalizați la sfârșitul vizitei lor în țară de fotograful oficial al președintelui mongol, Gan Ulzii Gonchig, care și-a împărtășit impresiile după ce a surprins Familia Regală și latura ei lipsită de griji: „Am fost uimit de cât de apropiați și prietenoși au fost, ceva la care nu mă așteptam de la regele și regina unei țări. Văzându-i, mă gândesc că Bhutan trebuie să fie într-adevăr un loc al fericirii", a spus el despre țara care a venit cu conceptul de "Fericire națională brută".

Micuța prințesă a fost, cu permisiunea fraților ei, principala protagonistă a pictorialului. În imagine o vedem în brațele tatălui ei, îmbrăcată în haine confortabile pentru a se bucura de deșert și purtând ochelari, un accesoriu pe care nu obișnuiește să-l poarte în public. Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck o privește absorbit.

O altă surpriză a călătoriei regilor bhutanezi în Mongolia, în afară de această frumoasă poză, a fost să vadă cât de mult au crescut copiii lor mai mari, Gyalsey Jigme Namgyel, moștenitorul tronului născut în februarie 2016, și Jigme Ugyen Wangchuck, venit pe lume în martie 2020. Ambii se plimbă prin imensitatea Gobi de mână cu mama lor, Regina Jetsun Pema.

Întotdeauna formali, așa cum nu te-ai aștepta de la niște copii de o vârstă atât de fragedă, este atât surprinzător, cât și reconfortant să îi vezi bucurându-se și jucându-se ca niște copii de vârsta lor. Prințul Namgyel, în vârstă de 8 ani, originar dintr-o țară cu munți uriași, pare fascinat de posibilitățile oferite de munții de nisip.

 FOTO: Casa Regală bhutaneză



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia Foto Profimedia (1) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg
Cei patru regali (16) jpg
Printul Jacques si Printesa Gabriella, Printul Albert si Printesa Charlene la numirea lui Didier Guillaume   Palatul Princiar (1) jpg
Printesa Laurentien a Olandei, sotia Printului Constantin si cumnata Regelui Willem Alexander si Regina Maxima   Casa Regala olandeza (2) jpg
FotoJet Martha Ingrid jpg
Prințesa Norvegiei și Durek Verrett jpg
Prințesa Martha Louise și șamanul Durek Verrett Foto Profimedia (1) jpg
Kate Middleton Printul William George Charlotte Louis (1) jpg
FotoJet Kate (2) jpg
Meghan Markle  Profimedia jpg
Regina Elisabeta, alb negru, GettyImages (2) jpg
Regina Camilla în Bath, Profimedia (5) jpg
FotoJet mirese jpg
Prințul Harry, interviu Tabloidele date în judecată, Profimedia (2) jpg
Marele Duce Henri si Marea Ducesa Maria Teresa la Venetia   Marea Curte Ducala (1) jpg
Fiicele Prințesei Märtha Louise a Norvegiei, Profimedia (2) jpg