Distracție regală la Monaco! Cum a apărut Prințesa Beatrice alături de verișoara Zara Tindall

30 mai, 2024

Familia regală britanică s-a bucurat întotdeauna să urmărească Formula 1 la Monte Carlo, unul dintre cele mai fastuoase evenimente din calendarul sportiv. Anul acesta, Prințesa Beatrice și verișoara Zara Tindall au fost surprinse împreună!

Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg

O zi istorică la Grand Prix-ului de F1 de la Monte Carlo a fost marcată de venirea familiei regale europene la Monaco pentru a se bucura de soare și de unul dintre cele mai strălucitoare evenimente sportive.

Prințesa Beatrice și Zara Tindall au fost văzute sărbătorind în timp ce Charles Leclerc a devenit primul pilot monegasc care a obținut victoria la celebra cursă de F1 . Verișoarele și-au petrecut ziua împreună cu prezentatoarea de Formula 1 Natalie Pinkham, care a distribuit în mediul online o fotografie împreună. 

Trioul pare că s-a distrat de minune la Monte Carlo, în poză apar Prințesa Beatrice și prezentatoarea Natalie Pinkham pupând-o pe obraz pe Zara Tindall, fiica Prințesei Anne. 

în ultima perioadă, tinerii din familia regală britanică au arătat că sunt tot mai uniți, de curând Prințesa Beatrice, Prințesa Eugenie și Zara Tindall s-au reunit și l-au susținut pe Prințul William la o petrecere pe care acesta a găzduit-o în grădină, la Palatul Buckingham. „Sunt mai apropiate decât ar putea fi o sută de verișoare”, a declarat o sursă pentru Daily  MailOnline. „Au acea experiență comună, unică și viața neobișnuită pe care o duc cu toții. (...) Aceasta este o instituție din care fac parte cu toții, poate în moduri ușor diferite în ceea ce privește modul în care o servesc, dar toți cred în ea și în viitorul ei și vor să facă tot ce pot pentru a o susține”. 

Iată că după munca regală alături de verișorul lor, de Prințul William, de săptămâna trecută, Prințesa Beatrice și Zara Tindall s-au relaxat și au petrecut weekendul în luxul de la Monaco.

Britanicii nu au fost singurii membri ai familiei regale prezenți la Grand Prix-ului de F1 de la Monte Carlo. Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco au dat evenimentului aprobarea lor regală, sărbătorind victoria istorică a eroului local Charles Leclerc. Prințul s-a alăturat pilotului în vârstă de 26 de ani pe podium, stropindu-l cu o sticlă Jeroboam de Ferrari Trentodoc, înainte de a lua el însuși o înghițitură din sticlă, în timp ce Prințesa Charlene îl privea. 

Charlene și Albert la Grand Prix, GettyImages (1) jpg

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg