Distracție regală la Monaco! Cum a apărut Prințesa Beatrice alături de verișoara Zara Tindall

30 mai, 2024

Familia regală britanică s-a bucurat întotdeauna să urmărească Formula 1 la Monte Carlo, unul dintre cele mai fastuoase evenimente din calendarul sportiv. Anul acesta, Prințesa Beatrice și verișoara Zara Tindall au fost surprinse împreună!

Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg

O zi istorică la Grand Prix-ului de F1 de la Monte Carlo a fost marcată de venirea familiei regale europene la Monaco pentru a se bucura de soare și de unul dintre cele mai strălucitoare evenimente sportive.

Prințesa Beatrice și Zara Tindall au fost văzute sărbătorind în timp ce Charles Leclerc a devenit primul pilot monegasc care a obținut victoria la celebra cursă de F1 . Verișoarele și-au petrecut ziua împreună cu prezentatoarea de Formula 1 Natalie Pinkham, care a distribuit în mediul online o fotografie împreună. 

Trioul pare că s-a distrat de minune la Monte Carlo, în poză apar Prințesa Beatrice și prezentatoarea Natalie Pinkham pupând-o pe obraz pe Zara Tindall, fiica Prințesei Anne. 

în ultima perioadă, tinerii din familia regală britanică au arătat că sunt tot mai uniți, de curând Prințesa Beatrice, Prințesa Eugenie și Zara Tindall s-au reunit și l-au susținut pe Prințul William la o petrecere pe care acesta a găzduit-o în grădină, la Palatul Buckingham. „Sunt mai apropiate decât ar putea fi o sută de verișoare”, a declarat o sursă pentru Daily  MailOnline. „Au acea experiență comună, unică și viața neobișnuită pe care o duc cu toții. (...) Aceasta este o instituție din care fac parte cu toții, poate în moduri ușor diferite în ceea ce privește modul în care o servesc, dar toți cred în ea și în viitorul ei și vor să facă tot ce pot pentru a o susține”. 

Iată că după munca regală alături de verișorul lor, de Prințul William, de săptămâna trecută, Prințesa Beatrice și Zara Tindall s-au relaxat și au petrecut weekendul în luxul de la Monaco.

Britanicii nu au fost singurii membri ai familiei regale prezenți la Grand Prix-ului de F1 de la Monte Carlo. Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco au dat evenimentului aprobarea lor regală, sărbătorind victoria istorică a eroului local Charles Leclerc. Prințul s-a alăturat pilotului în vârstă de 26 de ani pe podium, stropindu-l cu o sticlă Jeroboam de Ferrari Trentodoc, înainte de a lua el însuși o înghițitură din sticlă, în timp ce Prințesa Charlene îl privea. 

Charlene și Albert la Grand Prix, GettyImages (1) jpg

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg