Distrugerea unui mit - William și Harry n-au fost niciodată apropiați! Diana își făcea griji pentru ei

18 septembrie, 2024

E un mit că frații regali s-au înțeles întotdeauna perfect și doar acum au probleme de comunicare și apropiere. Iar cineva din anturajul regretatei Prințese Diana e dispus să scoată adevărul la iveală!

image

Conform celor spuse acum de Ingrid Seward, redactorul-șef al Majesty Magazine și biograf regal remarcabil, Prințul Harry o voia pe mama sa doar pentru el și fratele lui cel mare… îi stătea în cale, motiv pentru care n-a reușit niciodată să se apropie de el pe durata copilăriei lor.

Vorbind cu editorul The Sun, Matt Wilkinson, Ingrid susține că Lady Di își făcea griji din cauza copiilor ei: „Diana mi s-a destăinuit spunându-mi că-și făcea mari griji din cauza lui William, dar apoi a început să-și facă griji în privința lui Harry pentru simplul fapt că lui nu-i stătea deloc mintea la învățat, nu citea niciodată nimic”, a dezvăluit aceasta.

„Diana a încercat din răsputeri să-și ajute fiul mai mic, însă el nu-și dorea nimic pe lume decât să-și petreacă tot timpul cu mama lui. Harry se prefăcea câteodată că era bolnav la școală, doar ca să vină Lady Di să-l ia de la școală și să stea apoi cu el toată după-amiaza să se uite împreună la televizor. A fost un băiețel foarte apropiat de mama lui!”, a conchis Ingrid.  

Biograful regal e de părere că frații regali au devenit mai uniți abia după ce și-au pierdut mama, însă nici măcar atunci nu s-a încheiat rivalitatea dintre ei. „Țin minte când William a avut acel an de pauză academică, iar fratele lui mai mic spunea despre el că era mult mai drăguț atunci decât de obicei. Cu alte cuvinte, e un mit că cei doi frați se aveau bine. Au reușit să se apropie cât de cât abia după ce a murit Prințesa Diana. Ceea ce i-a unit atunci a fost durerea simțită, doar ei doi știau cum e să-ți pierzi așa mama. Dar, în rest, n-au avut niciodată o relație strânsă”, a ținut să adauge expertul.

image

Biograful regal susține că a avut numeroase discuții cu Lady Di despre băieții ei: „Am vorbit mult despre rivalitratea dintre ei. Îmi spunea că-și făcea mari griji pentru Harry și nu voia să fie tratat diferit față de fratele lui. Când mergeam să ne întâlnim cu Regina Mamă, ea punea mâna pe scuan și-l invita pe William să se așeze lângă ea, ignorându-l complet pe Harry, iar acest lucru o supăra tare mult pe Diana”, a completat Ingrid Seward.

Iar, în prezent, răfuiala dintre frați este de-a dreptul legendară. Harry și William nu suportă să se mai afle în aceeași încăpere, de când fiul cel mic al Dianei a părăsit țara natală în îndatoririle regale, și fac totul posibil ca să se evite. Totuși, s-a ițit o speranță în privința viitorului relației lor - William i-a urat „La mulți ani!” fratelui cel mic zilele trecute, iar Harry plănuiește să se întoarcă luna aceasta în UK.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Charlene de Monaco și fina ei colaj jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg, Regina Mathilde, Printesa Sophie de Liechtenstein si Elke Budenbender  Marea Curte Ducala (3) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg
Kate Middleton, Profimedia (3) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima, Prințesele Amalia și Alexia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlotte la Wimbledon alături de fratele George și părinții lor (9) jpg
Kate și William, GettyImages (4) jpg
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
Charlene și Albert de Monaco profimedia 0908553700 jpg
Kate Middleton si Printul William in ziua logodnei, cu Pippa Middleton si James Middleton   Getty Images jpg
Meghan în Columbia, GettyImages (3) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg