Doamnele de încredere ale Regelui! Echipa regală imbatabilă, alături de monarh la Ziua Commonwealth-ului

14 martie, 2023

Membrii regali activi s-au reunit la evenimentul anual care celebrează Ziua Commonwealth-ului cu o slujbă importantă la Westminster Abbey, luni, 13 martie 2023.

Commonwealth, familia regala (4) jpg

Echipa de încredere a Regelui Charles i-a stat alături cu ocazia acestui eveniment regal amplu. Este vorba de soția sa Camilla, regina consoartă, fiul său moștenitor, Prințul William, Prinț de Wales, soția sa, încântătoarea Kate Middleton, Prințesă de Wales, fratele său Edward, prinț și recent purtător al titlului deținut anterior de tatăl său, Duce de Edinburgh, soția lui, Sophie Wessex, Ducesă de Edinburgh, sora sa, Prințesa Anne și vice amiralul Timothy Laurence.

Cele patru doamne care formează echipa de încredere a Regelui Charles

Ele sunt doamnele de încredere nelipsite din viața sa. Tot ele patru i-au fost sprijin la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, din septembrie 2022.

Eleganța regală a doamnelor a fost, și de data aceasta, desăvârșită.

Superba Kate Middleton a afișat o ținută sobră, dar tinerească, un costum bleumarin Erdem Moralioglu în valoare de 3000 lire sterline, format din fustă și taior. Fusta a avut lungimea recomandată statutului său de prințesă, iar taiorul era perfect cambrat pe talia sa impecabilă, căci Kate Middleton are o siluetă adolescentină la 41 de ani. Prințesa de Wales a purtat pălărie bleumarin și pantofi cu toc tot bleumarin. A avut în piept o broșă prețioasă, cadou de la însuși Regele Charles, iar în urechi cerceii cu safire ai regretatei Prințese Diana.

Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (3) jpg

Și de data aceasta, Kate Middleton a acaparat atenția cu prezența sa ravisantă.

La fel de elegante au fost și celelalte trei doamne.

Regina consoartă Camilla a mizat pe o ținută albastră Fiona Clare și o pălărie Philip Treacy și a purtat una din broșele cu diamante și safire ale  răposatei Regine Elisabeta.

Commonwealth, familia regala (3) jpg

Proaspăta Ducesă de Edinburgh, Sophie Wessex, a ales o ținută albă, care i-a venit de minune. Este vorba de o rochie taior Proenza Schouler, în valoare de 2535 de lire sterline și o cochetă pălărie Jane Taylor, de aproape 1000 de lire sterline.

Sophie Wessex (2) jpg

Nici celei supranumite ”a doua fiică a Reginei Elisabeta și confidenta Maiestății Sale” nu i-a lipsit broșa.

Fiica biologică a Reginei Elisabeta nu a lipsit de la slujba de comemorare și a fost extrem de elegantă, într-un palton verde, cizme negre și pălărie vernil.

Ziua Commonwealth-ului (în engleză: Commonwealth Day) este o sărbătoare anuală ce se ține în fiecare an în a doua zi de luni din martie. Este marcată în special la Londra printr-o slujbă la Westminster Abbey, de obicei în prezența monarhului, în calitatea sa de șef al Commonwealth-ului, al secretarului general al Commonwealth-ului și al Înalților comisari din Londra ale statelor membre ale Commonwealth-ului.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg