Documentarul care avea să facă dezvăluiri bombă despre Meghan Markle, amânat! Ce s-a întâmplat

22 iulie, 2024

Documentarul despre Prințul Harry și Meghan Markle a fost amânat până când detaliile despre trecutul fostei actrițe pot fi verificate.

Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg

Un documentar german care urma să dezvăluie secrete din trecutul lui Meghan Markle a fost în mod misterios pus în așteptare, scrie Express.co.uk. Potrivit unei surse, expunerea prințului Harry și a lui Meghan Markle, care urma să fie difuzată pe rețeaua ZDF din Germania, a suferit o mică întârziere pentru a permite mai mult timp de cercetare și pentru a se asigura că totul este legal în ceea ce privește proiectul.

„Echipa vrea să se asigure că tot ce se folosește despre Meghan Markle este corect”, a declarat sursa. „Fiecare detaliu va fi verificat și reverificat pentru a se asigura că este legal și corect din punct de vedere faptic. Va crea vâlvă acest proiect, așa că echipa vrea să se asigure că totul e ok”.

O postare distribuită recent pe contul de Instagram al regizoarei Ulrike Grunewald afirmă „Documentarul despre Harry și Meghan trebuie să aștepte - cercetarea este încă în desfășurare”.

Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, și Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, ar fi intrat în panică cu privire la noul documentar german. Proiectul se va concentra pe trecutul ducesei de Sussex, rapoartele afirmând că Meghan Markle se teme de ceea ce ar putea apărea. Ducesa nu a avut nicio implicare directă în documentar și se spune că echipa ei este „îngrijorată” cu privire la detaliile care ar putea fi scoase la lumină.

„Există în mod evident îngrijorări cu privire la ce dezvăluiri ar putea fi făcute în documentar și situația este monitorizată îndeaproape”, a declarat sursa.

Regizoarea Grunewald și echipa sa au filmat recent pentru proiect în California, unde ducele și ducesa de Sussex locuiesc cu copiii lor, prințul Archie, 5 ani, și prințesa Lilibet, 3 ani. Echipa din spatele proiectului este renumită în Germania pentru dezvăluirea secretelor familiei regale britanice. 

Foto. Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia Foto Profimedia (1) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg
Cei patru regali (16) jpg
Printul Jacques si Printesa Gabriella, Printul Albert si Printesa Charlene la numirea lui Didier Guillaume   Palatul Princiar (1) jpg
Printesa Laurentien a Olandei, sotia Printului Constantin si cumnata Regelui Willem Alexander si Regina Maxima   Casa Regala olandeza (2) jpg
FotoJet Martha Ingrid jpg
Prințesa Norvegiei și Durek Verrett jpg
Prințesa Martha Louise și șamanul Durek Verrett Foto Profimedia (1) jpg
Kate Middleton Printul William George Charlotte Louis (1) jpg
FotoJet Kate (2) jpg
Meghan Markle  Profimedia jpg
Regina Elisabeta, alb negru, GettyImages (2) jpg
Regina Camilla în Bath, Profimedia (5) jpg
FotoJet mirese jpg
Prințul Harry, interviu Tabloidele date în judecată, Profimedia (2) jpg
Marele Duce Henri si Marea Ducesa Maria Teresa la Venetia   Marea Curte Ducala (1) jpg