Documentarul, ca al familiei Kardashian, doar că mult mai plictisitor! Dă de pământ cu Ducii de Sussex

15 decembrie, 2022
Meghan Stern jpg

Nu este fanul lor, asta e clar. O celebritate din SUA găsește de prost gust această producție în două părți care rulează pe Netflix.

Ca o Cenușăreasă a filmelor despre monarhia britanică, documentarul ”Harry & Meghan” nu are succesul scontat. Howard Stern dă de pământ cu Prințul Harry și Meghan Markle, desigur, la figurat.

Și nu este singurul. Am văzut deja că Piers Morgan i-a numit ”șobolani otrăvitori.” Jurnalistul de radio Howard Stern, actor și comediant face o evaluare foarte dură a celui mai recent material regal. Howard Stern dă mai mult credit reality-show-ului ”Familia Kardashian” și spune că ”Harry și Meghan” este o producție mult mai plictisitoare decât reality-show-ul divelor Kardashian. Mai mult, el îi numește pe Prințul Harry și pe Meghan Markle niște râzgâiați nerecunoscători și spune că efectiv nu înțelege rostul documentarului pe care l-a vizionat forțat de soția sa.

Pe 8 decembrie a fost difuzată pe Netflix prima parte, mai exact, primele trei episoade. Au fost prezentate fotografii în premieră și Ducii de Sussex au povestit cum s-au cunoscut și cum s-au îndrăgostit. Au existat și mărturii ale apropiaților, însă nimic nu l-a impresionat pe Howard Stern. Este, într-adevăr, o personalitate greu de impresionat.

”Înțeleg că Prințul Harry este supărat pe monarhie din cauza mamei sale.”, spune Stern referindu-se la moartea fulgerătoare din 1997 a Prințesei Diana. ”Au tratat-o ca pe un gunoi, înțeleg și îmi pare rău pentru Harry că și-a pierdut mama la modul ăsta. Ai toată empatia mea în legătură cu acest subiect.”, transmite Howard Stern. ”Dar pentru numele lui Dumnezeu, când încep să se plângă, că miau, miau, nu mă plac, nu mă acceptă, nu mă vor, bla, bla, Meghan vrea să fie iubită, adorată în Marea Britanie.... Pfai, o, Doamne, o, Doamne!”, spune actorul siderat.

Și da, multe se vor răsfrânge acum asupra Ducilor de Sussex, nu au încotro decât să accepte și criticile. Și poate să și învețe ceva din ele.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry   profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}