Doliu în familia regală din Danemarca!

Vești triste! Prințul Richard de Sayn-Wittgenstein-Berleburg a decedat, pe 13 martie, la vârsta de 82 de ani, conform unui comunicat emis de Palatul Regal din Danemarca.

A murit cumnatul Reginei Danemarcei

Tommy M. Paulsen, secretarul personal al Prințesei Benedikte a Danemarcei, a anunțat că soțul acestuia și-a dat ultima suflare: ”Cu mare tristețe vă anunț, din partea Alteței Sale Prințesa Benedikte, că Alteța Sa Prințul Richard a decedat. Prințul a murit subit în camerele sale din Palatul Berleburg, în noaptea de 13 martie”.

Comunicatul anunța și că Prințesa Benedikte a călătorit din Danemarca spre casa cuplului din Germania, în Palatul Berleburg, marți dimineață, când a aflat de moartea soțului ei. Amintim că Prințesa Benedikte este sora mai mică a Reginei Margrethe a II-a a Danemarcei.

Richard locuia în Palatul Berleburg, din Germany

Prințesa Benedikte s-a căsătorit cu prințul neamț în februrarie 1968. Cei doi au trei copii împreună: Gustav Prințul Moștenitor de Sayn-Wittgenstein-Berleburg, Prințesa Alexandra și Prințesa Nathalie. Richard și Benedikte au și patru nepoți.

Familia regală daneză

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA