Doliu în familia regală din Spania!

29 iulie, 2015
doliu regina letizia jpeg

Francisco Rocasolano, fost taximetrist, a fost internat, sâmbătă, într-un spital din apropierea Madridului, suferind de probleme cardiace. La puţin timp după acest moment, doctorii au anunţat că nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului în vârstă de 98 de ani, declarându-i astfel decesul.

Ca urmare a decesului bunicului său, Regina Letizia şi-a anulat întâlnirea oficială pe care o avea programată pentru marţi dimineaţă. Regina trebuia să participe alături de ministrul turismului, Jose Manuel Soria, la un eveniment fashion ţinut la un muzeu din Madrid.

În vârstă de 42 de ani, Regina Letizia era foarte apropiată de bunicul său matern, care nu de puţine ori a descris-o pe nepoata sa ca fiind cineva ”dulce, inteligentă şi foarte normală”.

Francisco a fost prezent atât la nunta nepoatei sale din 2004, cât şi la botezul regal al celor două strănepoate ale sale: Prinţesa Leonor şi Prinţesa Sofia.

image

Ultima dată când Francisco a apărut la un eveniment oficial a fost acum un an, în iunie 2014, când Felipe a fost numit rege, după ce tatăl său, Regele Juan Carlos, a abdicat.

Francisco a lucrat ca şofer de taxi în Madrid, acolo unde locuia cu soţia sa, Enriqueta Rodriguez. La un moment dat, pe când era studentă, Letizia a locuit în casa bunicului său.

Bunica Reginei Letizia, partenera de viaţă a lui Francisco, a murit în 2008.

Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (5) jpg
Prințesa Charlene de Monaco cu fiica jpg
2 ducii de sussex jpg jpeg
Kate Middleton garden party jpg
Printul Charles in Romania in vizita la Palatul Elisabeta la Majestea Sa Margareta si Principele Radu (5) jpg
Nicolae al Romaniei copii Alina Maria Binder Cazinoul din Sinaia (1) jpg
kate5 jpg
Tom Cruise și Prințul William (3) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei jpg
el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg