Donald Trump a curtat-o pe Prinţesa Diana. Ce planuri avea fostul preşedinte cu cea pe care o considera femeia- trofeu

3 martie, 2021
2 diana9 jpg jpeg

Prinţul Charles şi  Diana au avut o relaţie tumultoasă. S-au logodit în 1981, doar după 12 întâlniri, şi s-au căsătorit cinci luni mai târziu. Dar, cu timpul, a devenit evident, atât pentru cuplu, cât şi pentru restul lumii, că mariajul era unul dezastros.

Sfârşitul poveştii lor de dragoste era inevitabil, aşa că în 1996 s-au despărţit oficial. La scurt timp după ce a redevenit o doamnă singură, prinţesa Diana a început să fie curată de un pretendent foarte important.

După câte se pare, Donald Trump era cucerit de frumoasa englezoaică şi voia ca ea să îi devină parteneră de viaţă. După ce ştirea despre divorţul Dianei a devenit publică, miliardarul a început să o vâneze pe fosta soţie a Prinţului Charles.

„El o bambarda pe Diana la Palatul Kensington cu buchete imense de flori, fiecare în valoare de sute de lire sterline. Trump o vedea în mod clar pe Diana ca fiind ultima sa soţie trofeu”, spune prietena Prinţesei, Selina Scott.

Deşi florile continuau să vină, Donald nu a câştigat inima prinţesei. Dimpotrivă, Diana a început să se simtă agasată de insistenţa lui Trump. Scott susţine că Diana i-a spus odată la cină: “<<Ce să fac? Îmi dă fiori>> „Aruncă tot ce vine de la el în coşul de gunoi”, am sfătuit-o pe Diana, iar ea a râs.

Poate că imaginea regretatei prinţese nu a dispărut niciodată din mintea lui Trump, deoarece unii experţi sugerează că actuala soţie, Melania, are multe în comun cu Diana.

Cu toate astea, ne este greu să ne imaginăm cum ar fi fost ca Harry şi William să îl aibă pe Donald Trump ca tată, nu-i aşa? Cu toate astea, omul de afaceri a avut de câştigat. A pierdut-o pe Diana, dar a ajuns să îşi împartă viaţa cu o femeie la fel de interesantă.Recente pe Ok! Magazine

diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg