Donald Trump îl amenință pe Prințul Harry cu deportarea: „Eu nu te voi proteja ca Biden”

26 februarie, 2024

Subiectul deportării fiului Regelui Charles revine în prim-plan, de data aceasta pe agenda magnatului, care ar face orice ca să câștige simpatia electoratului american.

Donald Trump l-a certat public pe Prințul Harry. FOTO: Profimedia
Donald Trump l-a certat public pe Prințul Harry. FOTO: Profimedia

Zile grele pentru Prințul Harry, care după ce a fost respins încă o dată de familia sa, după ce și-a arătat bunele intenții revenind în Anglia în grabă după anunțul diagnosticării cu cancer a tatălui său, este din nou arătat public cu degetul pentru maniera neclară prin care a obținut viza de ședere în SUA, după ce a admis public că a consumat stupefiante.

Fostul președinte Donald Trump, care candidează pentru un nou mandat, a lăsat să se înțeleagă că l-ar putea expulza pe Prințul Harry dacă va fi reales, avertizându-l pe Ducele de Sussex că „nu îl va proteja" precum Joe Biden. Fostul președinte a vorbit în exclusivitate pentru „Daily Express” US la conferința CPAC din Washington DC, cu câteva momente înainte de a apărea în fața unei audiențe pline de conservatori care îl așteptaseră ore întregi. Comentariile sale au fost făcute la 24 de ore după ce Prințul Harry a apărut în fața instanței de judecată pentru a se stabili dacă a mințit în documentele de imigrare în SUA cu privire la consumul de droguri, lucru pe care l-a mărturisit în cartea sa, „Spare".

Contestația legală a fost intentată de Heritage Foundation împotriva Departamentului de Securitate Internă al lui Biden. Aceștia susțin că, în conformitate cu legislația americană privind imigrația, dovezile privind consumul de droguri în trecut pot fi folosite ca motiv de respingere a unei cereri de viză.

Trump a declarat că este furios pe administrația lui Joe Biden pentru că l-a „protejat pe Prințul Harry", păstrând confidențială cererea sa de imigrare. „Eu nu l-aș proteja. A trădat-o pe regină. Asta este de neiertat. Ar fi fost pe cont propriu, dacă ar fi fost după mine", a spus el pentru  „Daily Express” US. De asemenea, Donald Trump crede că Familia Regală a fost „prea amabilă cu Harry după ceea ce a făcut".

Acest lucru vine după ce Prințul Harry a declarat la emisiunea „Good Morning America” de la ABC că a „luat în considerare" și posibilitatea de a solicita să devină cetățean american. 

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
Bradfield, Berkshire, Casa in care a copilarit Kate Middleton   Profimedia, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Cina la care au participat Prințul Harry și Meghan Markle Foto Instagram (2) jpg
Kate, William, Charles și Camilla la recepția diplomatică, Profimedia jpg
Regina Margrethe a II a la Chateau de Cayx 5   Casa Regala jpg
Prințul Edward, Duce de Edinburgh, GettyImages (4) jpg
Nicolae al României și familia (1) jpg
charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg
Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg
Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg
Charles Spencer   captura de ecran png