Donald Trump îl amenință pe Prințul Harry cu deportarea: „Eu nu te voi proteja ca Biden”

26 februarie, 2024

Subiectul deportării fiului Regelui Charles revine în prim-plan, de data aceasta pe agenda magnatului, care ar face orice ca să câștige simpatia electoratului american.

Donald Trump l-a certat public pe Prințul Harry. FOTO: Profimedia
Donald Trump l-a certat public pe Prințul Harry. FOTO: Profimedia

Zile grele pentru Prințul Harry, care după ce a fost respins încă o dată de familia sa, după ce și-a arătat bunele intenții revenind în Anglia în grabă după anunțul diagnosticării cu cancer a tatălui său, este din nou arătat public cu degetul pentru maniera neclară prin care a obținut viza de ședere în SUA, după ce a admis public că a consumat stupefiante.

Fostul președinte Donald Trump, care candidează pentru un nou mandat, a lăsat să se înțeleagă că l-ar putea expulza pe Prințul Harry dacă va fi reales, avertizându-l pe Ducele de Sussex că „nu îl va proteja" precum Joe Biden. Fostul președinte a vorbit în exclusivitate pentru „Daily Express” US la conferința CPAC din Washington DC, cu câteva momente înainte de a apărea în fața unei audiențe pline de conservatori care îl așteptaseră ore întregi. Comentariile sale au fost făcute la 24 de ore după ce Prințul Harry a apărut în fața instanței de judecată pentru a se stabili dacă a mințit în documentele de imigrare în SUA cu privire la consumul de droguri, lucru pe care l-a mărturisit în cartea sa, „Spare".

Contestația legală a fost intentată de Heritage Foundation împotriva Departamentului de Securitate Internă al lui Biden. Aceștia susțin că, în conformitate cu legislația americană privind imigrația, dovezile privind consumul de droguri în trecut pot fi folosite ca motiv de respingere a unei cereri de viză.

Trump a declarat că este furios pe administrația lui Joe Biden pentru că l-a „protejat pe Prințul Harry", păstrând confidențială cererea sa de imigrare. „Eu nu l-aș proteja. A trădat-o pe regină. Asta este de neiertat. Ar fi fost pe cont propriu, dacă ar fi fost după mine", a spus el pentru  „Daily Express” US. De asemenea, Donald Trump crede că Familia Regală a fost „prea amabilă cu Harry după ceea ce a făcut".

Acest lucru vine după ce Prințul Harry a declarat la emisiunea „Good Morning America” de la ABC că a „luat în considerare" și posibilitatea de a solicita să devină cetățean american. 

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg