Donald Trump, refuzat de Prinţul William şi de Prinţul Charles. Cum a jignit-o preşedintele american pe Regina Elisabeta

16 iulie, 2018
The President Of The United States And Mrs Trump Meet HM Queen jpeg

Viitorii regi ai Angliei, respectiv Prinţul Charles şi Prinţul William, au refuzat cu vehemenţă să-l întâlnească pe Donald Trump, preşedintele Statelor Unite ale Americii, în timpul vizitei acestuia în Marea Britanie. Doar Regina Elisabeta a fost cea care l-a întâmpinat, iar acum sigur regretă...

Trump n-a ţinut cont de niciun protocol!

Face ce face şi stârneşte controverse! În timpul vizitei sale în Marea Britanie, preşedintele american a reuşit să încalce protocolul de mai multe ori, stârnind furia tuturor, simpatizanţi regali sau nu. În primul rând, a mers în faţa suveranei Angliei, lucru de neconceput, iar al doilea a fost dezvăluirea publică a unor mărturisiri făcute de aceasta în privat. Ba mai mult, post întrunire, într-o încercare disperată de a repara greşeala făcută, Donald Trump a găsit de cuviinţă să declare că Regina Marii Britanii, la 92 de ani, este o femeie frumoasă, fizic şi spiritual, şi că ”are ceva special”. Aceste precizări n-au fost deloc privite cu ochi buni de către specialiştii în etichetă, complimentele de ordin fizic fiind deplasate în cazul unui monarh.

A fost, aşadar, o nouă demonstraţie a faptului că Donald Trump nu deţine abilităţi diplomatice şi că nu este nici măcar un strateg bun, dezvăluind public că Regina Elisabeta a recunoscut că Brexit este o ”problemă mare, complexă”. Toate aceste indiscreţii au fost criticate şi de viitorii regii ai Marii Britanii, respectiv Prinţul Charles şi Prinţul William. De altfel, cei doi au refuzat să-i întâmpine pe Donald Trump şi soţia sa, Melania Trump, de la bun început, fiecare dintre ei găsindu-şi câte o ocupaţie publică. Astfel, Charles a participat la un meci de golf demonstrativ cu fratele său, Prinţul Andrew, în timp ce William s-a implicat într-o acţiune caritabilă.

Preşedintele american o consideră ”frumoasă şi specială” pe suverana Marii Britanii

Nu acelaşi lucru s-a întâmplat în cazul vizitei preşedintelui Brack Obama, din 2016. Pe atunci, regina Elisabeta şi Prinţul Philip au invitat cuplul prezidenţial la un prânz la Castelul Windsor, iar William, Harry şi Kate i-au primit la o cină privată la Palatul Kensington.

Vizita soţilor Obama din 2016

L-au întâlnit chiar şi pe Prinţul George

Chiar în apartamentul în care locuiescRecente pe Ok! Magazine

dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg