Doria Ragland ori Prinţul William ar putea s-o conducă pe Meghan Markle la altar

15 mai, 2018
royals jpeg

În aşteptarea unui comunicat oficial din partea familiei regale britanice, toţi speculează cine ar putea fi persoana care s-o conducă pe logodnica lui Harry la altar, pe 19 mai. Ei bine, printre cele mai des rostite nume au fost Prinţul Philip, Prinţul Charles ori Prinţul William.

Meghan Markleşi Doria Ragland

Acum că Thomas Markle s-a sustras de la îndatorirea sa de a-şi conduce fiica la altar, mulţi se-ntreabă cine îi va lua locul. Unii ar crede că persoana în cauză ar fi Doria Ragland, mama miresei, aşa cum chiar Thomas Markle şi-a dorit. De altfel, există un precedent în istorie, Regina Victoria conducându-o pe una dintre fiicele sale, pe  prinţesa Helena, la altar, după ce tatăl acesteia, prinţul Albert, a decedat.

Prinţul Philip

O altă variantă mai puţin probabilă este soţul Reginei Elisabeta, adică Prinţul Philip, bunicul lui Harry. Nu ar fi prima oară când acesta conduce o mireasă la altar, el ocupând acest rol şi la nunta surorii reginei, Prinţesei Margaret cu Antony Armstrong-Jones. Pe atunci, cel mai apropiat şi-n măsură membru al familiei regale să facă acest lucru era Prinţul Philip. Însă, dat fiind faptul că acesta a suferit o operaţie la şold recent, iar starea lui de sănătate e şubredă, e puţin probabil ca Prinţul Philip să fie cel care o conduce pe Meghan la altar.

Prinţul William

O altă variantă ar fi Prinţul William, cavalerul de onoare al Prinţului Harry. Aceasta ar fi prima oară când William ar conduce o mireasă la altar, însă ar fi posibil dată fiind apropierea dintre cei doi cumnaţi şi a faptului că nicio figură paternă din viaţa lui Meghan nu va participa la nunta regală. Şi-n cazul acesta există precedent, aşa cum Prinţul Philip şi-a condus cumnata la altar, pe Prinţesa Margaret, aşa ar putea face şi Prinţul William cu Meghan.

Charles o va conduce pe Meghan?

Un alt nume vehiculat a fost a Prinţului Charles, viitorul socru al lui Meghan Markle. Însă, sunt puţine şanse ca acest lucru să se întâmple. Cam tot atâtea cât există ca Thomas Markle să se răzgândească, şi s-o conducă, în cele din urmă, la altar pe Meghan. Dar pentru asta ar trebui să dezmintă un infarct şi o interdicţie de a călători...

Harry o va conduce pe Meghan?

Istoria mai vine cu o variantă: Prinţul Harry. Aşa cum s-a întâmplat în cazul nunţii Prinţului Moştenitor Haakon Magnus al Norvegiei cu Mette-Marit ori al Prinţului Willem-Alexander al Olandei cu Maxima, cei doi soţi ar putea sosi împreună la altar. Adică, Prinţul Harry să fie cel care să-şi conducă mireasa la altar. Voi ce spuneţi? Cine ar fi mai în măsură s-o conducă pe Meghan la altar?

Willem-Alexander al Olandei şi Maxima Zorreguieta

Prinţul Haakon Magnus al Norvegiei şi Mette-Marit Tjessem HoibyRecente pe Ok! Magazine

dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg