Doria Ragland s-a mutat alături de Meghan Markle și Prințul Harry! De ce au luat această decizie

5 ianuarie, 2024

Doria Ragland s-a mutat alături de Meghan Markle și Prințul Harry în conacul lor din Montecito, rar aceasta mai e surprinsă în propria ei casă.

Doria Markle, Meghan Markle și Prințul Harry, Getty jpg

2023 a fost un an dificil pentru Prințul Harry și Meghan Markle, așa că Doria Ragland a intervenit pentru a-i ajuta, mutându-se în Montecito. The Express dezvăluie că Doria Ragland, în vârstă de 67 de ani, s-a mutat în casa de oaspeți a soților Sussex din incinta conacului lor californian pentru a ajuta cuplul să treacă peste "vremurile grele" și pentru a evita o călătorie de aproape trei ore cu mașina de la casa ei din View Park-Windsor Hills din Los Angeles.

"2023 a fost un an greu atât pentru Harry, cât și pentru Meghan, iar Doria a fost alături de ei", a declarat sursa. "Doria are aproape 70 de ani și drumurile cu mașina pentru a-și vedea fiica și nepoții sunt obositoare.

Este nevoie de aproape trei ore pentru a merge cu mașina, așa că a fost logic pentru ea să se mute în casa de oaspeți. Acum își petrece mai mult timp acolo decât în propria casă." Sursa adaugă că, în ultimele 12 luni, Meghan Markle s-a sprijinit din ce în ce mai mult pe mama ei.

Doria Ragland, Crăciun alături de Meghan Markle și Prințul Harry

Doria Ragland a petrecut, de asemenea, sărbătorile de Crăciun cu Prințul Harry și Meghan Markle în casa lor din Montecito, după vacanța familiei în Costa Rica, în luna decembrie, unde au vizitat Zapotal, Nandayure și Guanacaste.

"Doria a devenit practic mama familiei", a declarat sursa. "Harry adoră să fie îngrijit, așa că găsește foarte reconfortantă prezența Dorei". Sursa adaugă că relația apropiată pe care Harry o are cu Doria Ragland a venit ca o distracție binevenită de la problemele pe care le are cu propria familie din Marea Britanie.

Ruptura dintre familia Sussex și familia regală este din ce în ce mai mare, iar speranțele că Harry va reuși să se împace cu tatăl său, regele Charles, și cu fratele său, prințul William, sunt din ce în ce mai mici. "Harry apreciază căldura și bunătatea pe care Doria le aduce în familie", a declarat sursa. "El nu primește asta din partea familiei lui și crede că este important ca copiii să fie apropiați de bunica lor".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg