Doria Ragland vs. Carole Middleton. Mama lui Meghan, tot mai prezentă în viaţa regală, în timp ce mama lui Kate rămâne în umbră

22 septembrie, 2018
FotoJet (1) jpeg

Mama Ducesei de Sussex n-a ratat ocazia de a-i fi alături fiicei ei chiar de la primul eveniment regal găzduit de aceasta, asemenea implicare nefiind preferată de mama Ducesei de Cambridge, care nu-şi însoţeşte fiica în numeroasele ei îndatoriri regale.  

image

Doria Ragland şi-a făcut apariţia, pe 20 septembrie, alături de Prinţul Harry şi Meghan la Palatul Kensington, unde a avut loc un prânz special organizat de Ducesa de Sussex cu ocazia lansării cărţii Together: Our Community Cookbook. Mama fostei actriţe hollywoodiene i-a întâlnit pe membrii Hubb Community Kitchen şi s-a arătat cât se poate de mândră de fiica ei, care a ţinut primul ei discurs regal şi a impresionat întreaga audienţă. Mai mult, Doria a spus tuturor celor prezenţi că este peste măsură de încântată de marea realizare a copilului ei.

Cu toate că Meghan nu este căsătorită cu Prinţul Harry decât de câteva luni, ea deja sparge gheaţa cu nişte măsuri surprinzătoare, cum a fost aceea de a o aduce la eveniment şi pe mama ei.

image

În tot acest timp, mama lui Kate Middleton, “rivala” lui Meghan, a stat mai tot timpul într-un con de umbră în toţi cei 7 ani de când fiica ei a devenit membru al familiei regale britanice. Nu am văzut-o pe Carole alături de fiica ei decât la cele mai mari evenimente din familie, cum au fost nunta, din mai, dintre Meghan şi Harry sau botezul celui de-al treilea nepot al ei, Prinţul Louis, în iulie. În rest, doamna Middleton nu-şi însoţeşte fiica la niciuna dintre evenimentele oficiale la care aceasta ia parte.

image

Totuşi nimeni nu poate spune că mama lui Kate n-a fost primită cu braţele deschise de familia regală. În 2016, familia Middleton a fost invitată să petreacă câteva zile de vis în castelul Balmoral, din Scoţia, unde Regina Elisabeta a II-a chiar a făcut un picnic cu Carole.

La fel de bine, Doria a fost acceptată şi ea cu zâmbetul pe buze de familia regală britanică. După ce Prinţul Charles a condus-o la altar pe Meghan, a însoţit-o pe mama miresei afară din Capela St. George, unde avusese loc ceremonia.

image image

În multe privinţe, cele două mame soacre se aseamănă. Amândouă sunt pasionate de sport – Carole e fan tenis, fiind văzută adesea la meciurile de pe Wimbledon, în timp ce Doria a lucrat ca instructor de yoga în Los Angeles şi a participat la un maraton. Mai mult de-atât, amândouă sunt foarte apropiate de fiicele lor şi sunt conştiente de faptul că familiile lor au fost “aruncate” în lumina reflectoarelor din cauza sau datorită relaţiei pe care fiicele lor o au cu doi prinţi.

Care este diferenţa majoră dintre ele? Stilul lor vestimentar!

image

Carole şi Kate îşi împrumută una alteia hainele, mai ales pălăriile, doamna Middleton adorând creaţiile designerului Catherine Walker & Co, pe care le-a purtat la nunta de anul trecut a celei de-a doua fiice ale ei, Pippa, dar şi la nunta, de anul acesta, dintre Meghan şi Harry.

Doria este, însă, adepta unui stil boho chic, pe care-l preferă chiar şi la evenimentele oficiale. La prânzul regal de la Palatul Kensington, organizat de fiica ei Meghan pe 20 septembrie, doamna Ragland a ales o ţinută bej din cap până-n picioare, care i-a scos în evidenţă tenul contrastant.

image

Stilul Doriei l-a influenţat pe cel al lui Meghan, la fel cum Carole a fost şi este în continuare un model pentru fiica ei, Ducesa de Cambridge. “Cred că, pe măsură ce trec anii, nu mai simţi nevoia să depui un efort atât de mare în ceea ce priveşte felul în care te îmbraci. Adică poţi foarte bine să-ţi prinzi părul într-un mod franţuzesc în timp ce îţi vezi în continuare de tot ce ai de făcut. Dacă întreaga ţinută este pusă la punct, trebuie să ai ceva care să nu arate perfect… pentru a arăta perfect”, spune Meghan în 2017 celor de la Glamour. Iar acest look o defineşte cu siguranţă pe mama ei, nu credeţi?

Mai mult ipostaze cu cele două mame sunt în imaginile mai jos!Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}