Două ținute demne de o regină! Maxima a Olandei a epatat la o vizită de stat

A fost votată, mulți ani la rând, cea mai stilată regalitate, în detrimentul Reginei Letizia, Reginei Rania sau a Reginei Elisabeta a Marii Britanii. Și acum înțelegem de ce! Fiecare apariție a Reginei Maxima a Olandei este foarte bine gândită și, drept prin urmare, aceasta reușește să epateze la fiecare eveniment!

Regina Maxima și Regele Willem Alexander, alături de Președintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa

Marți, Regina Maxima și soțul ei, Regele Willem-Alexander, au efectuat o vizită de stat în Portugalia. Acolo, cei doi au fost primiți cu fast de către Președintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, care a dat o cină în cinstea lor, ocazie cu care Regina Maxim a epatat, din nou, prin eleganță și rafinament.

În prima zi a acestei vizite, Regina Maxima a schimbat deja două ținute. La aterizarea pe aerportul din Lisabona, Regina a purtat un outfit nude, acesorizat cu pălărie fastuoasă, mănuși și-un clutch asortat. A fost, fără doar și poate, o ținută demnă de o regină și potrivită pentru un astfel de eveniment.

O apariție demnă de o regină!

Ulterior, la cina de stat, Regina Maxima a îmbrăcat o rochie superbă, cu un imprimeu deosebit, într-o nuanță de verde crud, pe care a accesorizat-o cu unele dintre cele mai frumoase bijuterii ale coroanei olandeze. Ce să mai, a fost o apariție cu adevărat spectaculoasă!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA