Dovada că Thomas Markle o va conduce pe fiica sa, Meghan, la altar!

25 aprilie, 2018
thomas jpeg

Despre ziua de 19 mai există multe speculaţii. Unii spun că familia lui Meghan a fost dată la o parte şi că nici gând să fie invitaţi la nunta cu Prinţul Harry, pe când alţii spun că mama şi tatăl ei sigur vor fi prezenţi la ceremonia care va avea loc Capela St. George, de la Castelul Windsor.

Vrea să fie în formă pentru nunta fiicei sale

Ei bine, cele mai recente fotografii surprinse de paparazzi cu tatăl lui Meghan, Thomas Markle, ne fac să credem că acesta nu va lipsi de la nunta fiicei sale. Acesta a fost fotografiat, în Rosarito – Mexic, în timp ce făcea sport în aer liber, pregătindu-se, cel mai probabil, pentru ziua cea mare din viaţa fiicei sale.

Indiciu? Se aşteaptă ca Thomas s-o conducă pe Meghan la altar

Acesta ar fi, de altfel, cel mai puternic indiciu că Thomas (73) se pregăteşte să-şi ducă fiica la altar, aşa cum ar fi normal şi cum e aşteptat, deşi n-a fost confirmat încă de către casa regală britanică.

Încearcă să slăbească.

Amintim că Prinţul Harrry nu şi-a cunoscut încă socrul, deşi cu Doria, mama logodnicei sale, a participat chiar şi la evenimente oficiale. Thomas Markle şi Doria Ragland s-au despărţit pe când Meghan avea doar şase ani, însă bărbatul a ţinut întotdeauna legătura cu fiica sa.

Doria i-a însoţit pe Meghan şi Harry la un eveniment important

La nunta care va avea loc pe 19 mai, fratele vitreg şi sora vitregă a lui Meghan, Samantha, nu vor fi invitaţi. Meghan a întrerupt orice comunicare cu aceştia, ceea ce a stârnit valuri în presa internaţională. Atât Samantha, cât şi Thomas Markle Jr., au fost destul de vocali în legătură cu sora lor şi cu faptul că-i ţine la distanţă. Aceştia i-au reproşat că a invitat la nunta ei o mulţime de străini, în timp ce se dezice de propria familie.

Meghan şi sora ei mai mare, SamanthaRecente pe Ok! Magazine

7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg