Dragostea Dianei pentru Dodi Al -Fayed, o poveste aranjată pentru presă? "Nu împărţeau acelaşi dormitor"

1 octombrie, 2021
3 diana8 1 jpg jpeg

Chiar dacă Diana a murit cu ani în urmă, poveştile despre ea încă fac vâlvă în tabloide. Astăzi avem în vizor aventura ei cu Dodi şi dovezile care susţin că întreaga aventură a fost falsă.

O persoană apropiată de prinţesa D afirmă că perechea s-a sărutat doar în faţa camerelor şi că totul a fost o cascadorie publicitară.

Unul dintre angajaţii prinţesei susţine că nu există dovezi ale vreunei implicări romantice. Pe vremuri, relaţia dintre Prinţesă şi Dodi Al Fayed era un lucru important, iar veştile senzaţionale despre ei veneau din toate părţile. Au fost surprinşi în timp ce se sărutau sau se îmbrăţişau în mai multe ocazii după ce Diana divorţase de prinţul Charles.

stanga
dreapta
5 printesa diana 1 jpg jpeg
3 diana8 1 jpg jpeg
10 diana5 jpg jpeg
11 diana7 jpg jpeg
8 diana87 jpg jpeg
14 diana97 jpg jpeg
15 diana98 jpg jpeg
16 diana90 jpg jpeg

Cu toate astea, personalul susţine că, în afară de ceea ce prindeau paparazzii din când în când, nu a existat nici o intimitate între Diana şi Dodi şi că totul a fost un spectacol pentru camere. Ceea ce este şi mai interesant, aceeaşi sursă afirmă că Dodi o numea pe Diana „doamna”. „Totul era o mare prefăcătorie”.

Această poveste a fost lansată pentru prima dată de jurnalistul Paul McMullan. Acesta a fost trimis în 1997 să îi urmărească pe Dodi şi prinţesa D în timpul vacanţei lor pe riviera italiană. A fost una dintre ultimele lor escapade. Perechea şi-a întâlnit curând moartea în accidentul fatal de la Paris. Interesant este că au avut accidentul în timp ce fugeau de paparazii.

Amorezii şi-au petrecut vara pe iahtul lui Mohamed Al Fayed, tatăl lui Dodi. McMullan a reuşit să se pătrundă pe iaht şi să se amestece printre angajaţi. „Un membru al echipajului mi-a spus că „Nu au acelaşi dormitor, el o numeşte doamnă şi este incredibil de respectuos. Dar, de îndată ce iese afară să facă semn cu mâinile, se apleacă, îl sărută şi îl îmbrăţişează”.

Înainte de aceste afirmaţii, s-a crezut întotdeauna că perechea a trăia o dragoste toridă.. Dar, Paul a decis să pună capăt acestor poveşti în cel mai recent documentar intitulat Sex & Power. „Adevărul era cu totul altul.”. Aceste dezvăluiri ar putea fi un şoc pentru membrii familiei regale, personalul din Palatul Buckingham şi milioanele de fani care încă urmăresc îndeaproape totul din jurul prinţesei.

Dacă aceste afirmaţii sunt adevărate vom vedea în serialul de succes The Crown, difuuzat de Netflix. Drama TV acoperă evenimentele care au avut loc în anii 90, iar această perioadă din viaţa familiei regale se învârte în mare măsură în jurul Prinţesei D.Recente pe Ok! Magazine

kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg