Ducesa de Cambridge a arătat ca o zeiţă la dineul organizat la Oslo în cinstea ei şi a lui William

2 februarie, 2018
The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Sweden And Norway  Day 3 jpeg

După ce a fost criticată de fani pentru apariţiile în rochii demodate şi bătrânicioase, creaţii Erdem, la cele două recepţii la care a participat alături de William şi de reprezentanţii monarhiei suedeze în Stockholm, Ducesa de Cambridge şi-a luat revanşa la cina organizată de Familia Regală a Norvegiei la Oslo.

A fost superbă în rochie lungă de la Alexander McQueen.

Joi seara, Kate Middleton şi Prinţul William au fost invitaţi de seamă la un dineu în capitala Norvegiei, în cea de-a doua parte a turneului regal de patru zile în Ţările Scandinave. Evenimentul a avut loc la Palatul Regal, locul în care Prinţul Harry şi Regele Harald au ţinut discursuri. De data aceasta, Ducesa s-a făcut remarcată printre doamnele elegante precum Regina Sonja (în mov) şi fiica sa, Prinţesa Martha Louise (stânga), dar şi nora - Prinţesa Mette Marit (îmbrăcată în argintiu) şi cumnata - Prinţesa Astrid (în roşu).

Alături de Familia Regală a Norvegiei.

Se pare că brandul său favorit, Alexander McQueen, a scos-o dintr-o mare încurcătură pe Kate şi, în această rochie superbă, a tras lozul câştigător. Curios este faptul că viitoarea sa cumnată, Meghan Markle, participa în acelaşi timp, dar la Londra, la o ceremonie de covorul roşu, îmbrăcată tot de designerul Alexander McQueen. Spre deosebire de Kate, Meghan a optat pentru o creaţie în stil masculin, un costum negru, completat de cămaşă albă şi pantofi stiletto.

image

Ducesa a arătat ca o zeiţă în creaţia până în pământ, cu mâneci stil capă şi broderie strălucitoare, o rochie ivoar care i-a mascat burta de gravidă. De asemenea, ea a scos un arsenal întreg de bijuterii din dotare, tocmai pentru a face faţă cu brio concurenţei feminine de la eveniment.

image

Ducesa şi-a accesorizat ţinuta cu bijuterii scumpe cu pietre preţioase şi, pe lângă inelul de logodnă cu diamante şi safire care i-a aparţinut Prinţesei Diana, o piesă cu valoare sentimentală mare, Kate a purtat o brăţară masivă cu diamante, o piesă primită în dar de la Regina Elisabeta a II-a  în ziua nunţii. Desigur, nici cerceii încrustaţi cu pietre preţioase nu au lipsit din peisaj, iar în mâna ducesei a stat tot timpul un clutch nude cu aplicaţii strălucitoare.

Kate a fost strălucitoare din cap până în picioare.

De data aceasta, Kate a mers pe părul prins într-un coc lejer pentru a lăsa la vedere aplicaţiile strălucitoare din jurul gâtului. Atât Prinţul William, cât şi Ducesa Kate au fost cu zâmbetul pe buze şi s-au bucurat de primirea gazdelor lor, Regele Harald şi Regina Sonja ai Norvegiei, alături de întreaga familie. Aşa s-a încheiat cea de-a treia zi a turneului regal a lui Kate şi William, în cele două zile petrecute în Suedia ducesa eşuând lamentabil la capitolul ţinute de seamă, fără a reuşi să-şi impresioneze fanii cu cele două rochii în stil victorian create de unul dintre designerii ei favoriţi, Erdem.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1 foto  GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama  profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie  profimedia  0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg
Printul William in Polonia profimedia 0764722496 jpg
Camilla Parker Bowles  Profimedia (2) jpg
Kate si William la Anmar Hall din Norfolk  profimedia 0582139462 jpg
Albert și Charlene, Getty (2) jpg
Regina Maxima in Maroc jpg
Harry tatăl surogat profimedia 0292659549 jpg
familia regală britanică sursa  GettyImages jpg
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett (1) (1) jpg