Ducesa de Cambridge a eclipsat-o pe Regina Mathilde a Belgiei. Iată-le împreună la un eveniment oficial!

La rugămintea Reginei Elisabeta a II-a, Ducele și Ducesa de Cambridge l-au însoțit pe Prințul Charles într-o vizită oficială de două zi în Belgia, acolo unde au avut loc tot felul de festivități care marchează Primul Război Mondial.

Au participat la o ceremonie numită Passchendaele

Ducesa de Cambridge (35) a impresionat, din nou, în timpul unei îndatoriri regale! Extrem de zâmbitoare și amabilă, soția Prințului William (35) a fost în centrul atenției în timpul vizitei oficiale din Belgia, unde și-a însoțit socrul, Prințul Charles, și soțul.

Îmbrăcată într-un outfit all white, Kate a eclipsat-o până și pe Regina Mathilde, gazda lor din Belgia. În timp ce Regina Belgiei a purtat un outfit în nuanțe de bleu, destul de elegant, Kate a ales culoarea purității și a demonstrat că un design simplu e mai sofisticat decât o ținută bogată în detalii.

Alături de Regina Mathilde a Belgiei
O ținută simplă, dar rafinată

Kate și-a accesorizat ținuta cu o pălărie de tip fascinator, un clutch alb cu auriu, și o pereche de pantofi stiletto nude. La capitolul make-up, Ducesa a optat pentru un machiaj cu nuanțe pământii, care a prins-o de minune. Haideți să vedem mai multe imagini de la această vizită oficială a Ducilor de Cambridge!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA