Ducesa de Cambridge a intrat în travaliu! A fost transportată la spital

23 aprilie, 2018
kate middleton waitrose t jpeg

Potrivit presei internaţionale, Ducesa de Cambridge a intrat deja în travaliu şi a fost dusă către spital pentru a se pregăti pentru venirea pe lume a bebelulului nr. 3. Alături de ea se află soţul său, Prinţul William.

Kate a intrat în travaliu

Kate a sosit deja la Lindo Wing, la Spitalul St. Mary din Paddington, Londra, acolo unde au venit pe lume şi ceilalţi doi copii ai cuplului, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte. Potrivit primelor informaţii, Kate este, momentan, în primele ore de travaliu.

”Înălţimea sa Regală Ducesa de Cambridge a fost internată în spitalul St. Mary din Paddington, Londra, în această dimineaţă, fiind în primele stadii ale travaliului. Ducesa a fost transportată de Ducele de Cambridge cu maşina de la Palatul Kensington la Lindo Wing a spitalului St.Mary.”, a anunţat Palatul Kensington.

Simpatizanţii regali au campat în faţa spitalului

Anterior, se zvonise că al treilea bebeluş al cuplului va veni pe lume în jurul zilei de 23 aprilie, aşadar, iată că informaţia se confirmă. Simpatizanţii regali îl aşteaptă cu nerăbdare pe mezinul Ducilor de Cambridge, campând încă de pe 15 aprilie în faţa spitalului.Recente pe Ok! Magazine

hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg