Ducesa de Cambridge a petrecut o zi la fermă

4 mai, 2017
The Duchess Of Cambridge Visits Farms For City Children jpeg

Dacă vă întrebaţi cu ce se mai îndeletniceşte Ducesa de Cambridge, aflaţi că, ieri, Kate şi-a petrecut ziua la o fermă din Arlingham, Gloucestershire, unde a interacţionat cu tot soiul de animale domestice.

Kate a hrănit un miel în timpul vizitei sale la fermă

Ieri, Ducesa de Cambridge a onorat invitaţia lui Michael Morpurgo şi soţiei sale, Clare, de a petrece o zi la ferma lor. Kate i-a lăsat pe George şi Charlotte în grija bonei şi s-a alăturat unui grup şcolar din Vauxhall, care era sosit la ferma soţilor Morpurgo pentru a vedea cum decurg lucrurile într-o zi la fermă.

image

Deloc temătoare, Kate a interacţionat cu porcii, gâinile şi chiar a hrănit un miel în timpul vizitei sale. Ba chiar a mers şi-n grădină şi a plantat şi ceapă, spre încântarea, dar şi surprinderea gazdelor. ”A fost foarte distractiv. Ducesa este chiar pricepută la astfel de lucruri şi a ştiut cum să facă lucrurile interesante pentru copii – a interacţionat foarte bine cu ei”, au precizat gazdele la sfârşitul zilei.

image

Cât despre Kate, aceasta pare să se fi distrat pe cinste în acest mediu şi e clar că nu a fost nici câtuşi de puţin deranjată să se murdărească sau să interacţioneze cu animalele. Îmbrăcată modest, casual, Kate a demonstrat că poate fi la fel de plăcută şi amabilă la un astfel de eveniment, la fel cum este la recepţiile date la Buckingham Palace. ”A fost o adevărată plăcere s-o avem aici cu noi timp de patru ore. A petrecut timp de calitate cu copiii şi a fost fantastică, îţi poţi da seama că pricepe ce facem noi aici. Având o copilărie petrecută la ţară, apreciază tot ce-nseamnă o fermă”, a spus Tessa Stone, directoarea asociaţiei caritabile ”Farms for City Children”.

image image image

Cu această ocazie, Kate a dezvăluit şi că pe lângă căţeluşul Lupă, un cocker spaniol, şi hamsterul Marvin, la Kensington Palace îşi au reşedinţa şi cinci găinuşe care le dau ouă.

foto: getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg