Ducesa de Cambridge a strălucit într-o rochie albastru-pastel la Trooping the Colour

9 iunie, 2018
kate middleton duchess cornwall trooping z jpeg

Cum evenimentul marchează ziua de naştere a monarhului britanic, nu aveau cum să lipsească chiar Ducii de Cambridge. Şi dacă Prinţul William a participat la paradă călare, aşa cum face în fiecare an, soţia sa, Kate, a sosit într-o caleaşcă, alături de soacra sa, Ducesa de Cornwall.

image

Şi, spre deosebire de cumnata sa, Kate are experienţă cu acest eveniment şi nu se află la prima participare la Trooping the Colour. De aceea, poate, o vedem într-o postură atât de relaxată, purtând un outfit mai puţin epatant decât cel al lui Meghan Markle.

image

Ducesa de Cambridge a îmbrăcată cu această ocazie un outfit ”blue pastel”, în onoarea noului născut, Prinţul Louis. Ea a ales o rochie cu umerii supradimensionaţi, spre deosebire de Meghan, şi a mizat pe efectul unei pălării sofisticate, semnate de Juliette Botterill. Ţinuta îmbrăcată de Kate, anul acesta, la Trooping The Colour a fost semnată de unul dintre designerii ei favoriţi, Alexander McQueen.

Culmea e că şi Ducesa de Cornwall a ales să poarte un outfit într-o nuanţă destul de asemănătoare cu cea purtată de Kate. Desigur, outfitul ei a fost unul mai conservator, potrivit pentru vârsta soţiei Prinţului Charles.Recente pe Ok! Magazine

7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg