Ducesa de Cambridge a ținut o ședință secretă la Kensington. Ce plănuiește Kate?

Citeste tot despre:

,

Ieri, Kate Middleton a convocat o ședință de urgență la Palatul Kensington. Ducesa de Cambridge le-a adresat celor din Fundația Regală câteva probleme care o preocupă, dar și planurile ei de viitor.

Fără să anunțe înainte, soția Prințului William a pus la cale o întâlnire cu reprezentanții Fundației Regale, chiar în interiorul reședinței sale din Palatul Kensington. Potrivit primelor informații, aceasta a vrut să ”înțeleagă mai bine problemele mentale în cazul persoanelor însărcinate și să găsească o modalitate prin care le poate ajuta”. La această discuție oficială au participat și experții Maternal Mental Health Alliance, Anna Freud Center, Family Action, Royal College of Obstetricians și mulți alții.

Cu această ocazie, Palatul Kensington a postat, pe Twitter, o fotografie oficială din cadrul acestei ședințe, arătându-ne-o pe Kate zâmbitoare și implicată în discuțiile respective. Tot azi, Palatul Kensington a anunțat și că Ducesa de Cambridge va vizita, pe 14 noiembrie, Hornsey Road Children`s Centre, locul pe care trebuia să-l viziteze în septembrie, în ziua în care au anunțat că aceasta e însărcinată a treia oară.

Kate a purtat, la această ședință, un outfit office, compus dintr-o jachetă Boutique Moschino, care prezenta fundițe în partea de sus, și-al cărui preț este în jur de 340 de dolari, și o pereche de pantaloni skinny.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA