Ducesa de Cambridge a vizitat victimele atacului terorist din Londra!

Luni, Ducesa de Cambridge le-a făcut o vizită-surpriză victimelor atacului terorist din Londra, de la începutul lunii iunie. Aceasta s-a prezentat la orele prânzului la Spitalul King`s College, acolo unde sunt internați o parte dintre supraviețuitorii atrocității din 3 iunie.

Cu zâmbetul pe buze și empatie, soția Prințului William a mers personal în spitalul unde sunt internate victimele atacului terorist pentru a se asigura că recuperarea decurge așa cum trebuie, dar și pentru a felicita cadrele medicale care au dat dovadă de profesionalism și promptitudine în toată această situație.

A stat de vorbă cu cadrele medicale

Puțin după orele 14:00, Kate a sosit la Spitalul King`s College, din sud-estul Londrei, pentru a le arăta celor răniți că le este aproape și că nevoile și rugile lor sunt ascultate. Kate a petrecut câteva momente cu medicii și cu asistentele care se ocupă de acești pacienți, precum și cu directorul executiv al spitalului Nick Moberly.

A stat de vorbă și cu doctorul Malcolm Tunnicliff

La această vizită, Kate a îmbrăcat un costum elegant, deux-pieces, de culoare blue-navy, care i-a venit ca turnat. Și-a accesorizat outfitul cu o pereche de cercei cu safir și nelipsitul inel de logodnă. Make-up-ul a fost unul discret, în tonuri pământii, iar părul și l-a lăsat coafat în bucle lejere.

Vezi galeria foto!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA