Ducesa de Cambridge, apariție spectaculoasă și elegantă în mijlocul zilei. Nu-și mai încăpea în piele de fericire!

După o perioadă în care părea depășită de programul zilnic și de participarea la prea multe evenimente care pur și simplu o oboseau, Ducesa de Cambridge a revenit într-un mare stil la îndatoririle regale. În weekend, Kate a fost absolut răvășitoare, îmbrăcată într-o rochie de bal la un eveniment rafinat, iar toată lumea i-a putut admira burtica de gravidă, scoasă în evidență de rochia mulată, brodată cu pietre strălucitoare.

A purtat o rochie midi cu forme geometrice, asortată cu pantofi și geantă în culoarea bordo.

A uimit cu buna dispozițe, fiind cu zâmbetul pe buze și afișând o imagine fresh. Se întâmplă lucruri minunate în Familia Regală a Marii Britanii după ce ieri, cumnatul lui Kate, Prințul Harry, și-a anunțat logodna cu Meghan Markle, au apărut pentru prima dată împreună în fața presei și chiar au fost protagoniștii unui interviu sincer în care au vorbit despre relația lor.

A vorbit cu entuziasm despre logodna Prințului Harry.

Iar Ducesa de Cambridge nu avea cum să fie indiferentă la aceste schimbări, chiar Prințul Harry a mărturisit că ea a cunoscut-o deja pe Meghan Markle și că este foarte fericită și entuziasmată cu privire la o nouă nuntă la palat. Din nou cu zâmbetul pe buze și cu o ținută stylish, ducesa a impresionat la sosirea sa în această dimineață la un eveniment în cadrul unui muzeu din Londra. Kate și-a făcut apariția pentru prima dată în ultimele 24 de ore și s-au întâmplat multe la palat de la ultima sa participare la balul de vineri seara. Ba chiar a vorbit despre logodna lui Harry cu Meghan Markle, în numele său și a soțului ei: „William și cu mine suntem absolut încântați, este o veste bună. Este un moment foarte fericit pentru orice cuplu, le dorim toate cele bune și sperăm că se bucură de acest moment fericit”.

A spus aceste cuvinte cu zâmbetul pe buze, fiind vizibil că se bucură cu adevărat de faptul că familia se va mări în primăvară, odată cu venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său, dar și cu intrarea în mod oficial a lui Meghan Markle în familie, ca soție a Prințului Harry.

Toată lumea a sesizat buna dispozitie a ducesei, dar și imaginea sa schimbată, admiratorii cu greu și-au putut lua ochii de la outfitul care îi venea perfect. Kate a purtat o superbă rochie cu mânecă lungă și fustă plisată până la genunchi, un model de la Kate Spade cu imprimeu geometric în care a arătat spectaculos, mai ales că ținuta, cu câteva dungi fine bordo, a fost completată de o pereche de pantofi din piele întoarsă bordo și o geantă de tip plic în aceeași culoare.

 

Citește și: Ducesa de Cambridge, răvășitoare la gala Royal Variety Performance. A strălucit din cap până în picioare!

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA