Ducesa de Cambridge, cu o burtă vizibilă la prima apariţie publică de când a anunţat că este însărcinată

11 octombrie, 2017
GettyImages 859878058 jpeg

În urmă cu doar o lună, mai exact pe 4 septembrie, oficialii anunţau că Familia Regală a Marii Britanii se măreşte cu încă un membru, căci Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil, însă sarcina este una destul de dificilă, având în vedere greţurile, sau Hyperemesis Gravidarum, o afecţiune rară în cazul viitoarelor mame. De altfel, aceste probleme au şi împiedicat-o pe Kate să mai participe la vreun eveniment oficial timp de mai bine de o lună, iar ieri a fost prima sa apariţie publică după ce a anunţat că poartă în pântece cel de-al treilea copil al Prinţului William.

Prima apariţie a lui Kate de când a anunţat că este însărcinată pentru a treia oară.

Ei bine, de la ceremonia de comemorare a Prinţesei Diana nu am mai văzut-o pe Kate, nici măcar în prima zi de şcoală a prinţului Geroge, care a fost însoţit doar de tatăl William. Marţi, 10 octombrie, a fost o zi memorabilă pentru ducesă care, a apărut însărcinată la o recepţie pe care a găzduit-o împreună cu Prinţul William şi Prinţul Harry la Palatul Buckingham, cu ocazia Zilei mondiale a sănătăţii mintale.

Kate, William şi Harry au găzduit un eveniment la Palatul Buckingham.

Kate a fost superbă, îmbrăcată într-o rochie deosebit de elegantă prin care i s-a putut vedea un început de burtă de gravidă. A revenit radiantă în lumina reflectoarelor, într-o rochie din dantelă albastru ciel şi pantofi stiletto, pregătită fiind să-şi reia îndatoririle regale, chiar dacă nu a scăpat de greţurile acute. A fost numai cu zâmbetul pe buze în timp ce discuta cu invitaţii săi, în cadrul acestui eveniment recunoscând progresul, munca şi dedicarea celor din sectorul sănătăţii în ceea ce priveşte conştientizarea problemelor mintale.

Burta de gravidă în 3 luni este deja vizibilă.

Toţi ochii au fost aţintiţi asupra Ducesei de Cambridge în vârstă de 35 de ani care, a făcut mari eforturi pentru a fi prezentă la eveniment. Greţurile s-au mai redus, dar încă se simte rău, a spus un apropiat:  "Starea e sănătate a ducesei se îmbunătăţeşte, dar ea încă mai suferă de hiperemesis gravidarum. Este încântată că poate fi aici în seara asta". La doar şase săptămâni de la anunţarea sarcinii şi, cel mai probabil, gravidă în mai bine de 3 luni, burtica lui Kate a început să fie cât de cât vizibilă pe sub ţinuta marca Eclipse în valoare de peste 800 de lire sterline.

A fost toată un zâmbet, deşi greţurile nu-i dau pace.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg