Ducesa de Cambridge, cu o burtă vizibilă la prima apariţie publică de când a anunţat că este însărcinată

11 octombrie, 2017
GettyImages 859878058 jpeg

În urmă cu doar o lună, mai exact pe 4 septembrie, oficialii anunţau că Familia Regală a Marii Britanii se măreşte cu încă un membru, căci Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil, însă sarcina este una destul de dificilă, având în vedere greţurile, sau Hyperemesis Gravidarum, o afecţiune rară în cazul viitoarelor mame. De altfel, aceste probleme au şi împiedicat-o pe Kate să mai participe la vreun eveniment oficial timp de mai bine de o lună, iar ieri a fost prima sa apariţie publică după ce a anunţat că poartă în pântece cel de-al treilea copil al Prinţului William.

Prima apariţie a lui Kate de când a anunţat că este însărcinată pentru a treia oară.

Ei bine, de la ceremonia de comemorare a Prinţesei Diana nu am mai văzut-o pe Kate, nici măcar în prima zi de şcoală a prinţului Geroge, care a fost însoţit doar de tatăl William. Marţi, 10 octombrie, a fost o zi memorabilă pentru ducesă care, a apărut însărcinată la o recepţie pe care a găzduit-o împreună cu Prinţul William şi Prinţul Harry la Palatul Buckingham, cu ocazia Zilei mondiale a sănătăţii mintale.

Kate, William şi Harry au găzduit un eveniment la Palatul Buckingham.

Kate a fost superbă, îmbrăcată într-o rochie deosebit de elegantă prin care i s-a putut vedea un început de burtă de gravidă. A revenit radiantă în lumina reflectoarelor, într-o rochie din dantelă albastru ciel şi pantofi stiletto, pregătită fiind să-şi reia îndatoririle regale, chiar dacă nu a scăpat de greţurile acute. A fost numai cu zâmbetul pe buze în timp ce discuta cu invitaţii săi, în cadrul acestui eveniment recunoscând progresul, munca şi dedicarea celor din sectorul sănătăţii în ceea ce priveşte conştientizarea problemelor mintale.

Burta de gravidă în 3 luni este deja vizibilă.

Toţi ochii au fost aţintiţi asupra Ducesei de Cambridge în vârstă de 35 de ani care, a făcut mari eforturi pentru a fi prezentă la eveniment. Greţurile s-au mai redus, dar încă se simte rău, a spus un apropiat:  "Starea e sănătate a ducesei se îmbunătăţeşte, dar ea încă mai suferă de hiperemesis gravidarum. Este încântată că poate fi aici în seara asta". La doar şase săptămâni de la anunţarea sarcinii şi, cel mai probabil, gravidă în mai bine de 3 luni, burtica lui Kate a început să fie cât de cât vizibilă pe sub ţinuta marca Eclipse în valoare de peste 800 de lire sterline.

A fost toată un zâmbet, deşi greţurile nu-i dau pace.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}