Ducesa de Cambridge este fan al brandului Zara. Iat-o în mai multe ținute semnate de brandul spaniol

Are câțiva designeri preferați, printre care Jenny Packham și Alexander McQueen, însă nu face rabat nici de la branduri low-cost precum Zara. De altfel, Ducesa de Cambridge a apărut, destul de des, în ținute semnate de brandul spaniol.

Zilele trecute, Kate a purtat acest palton Zara

Cel mai recent s-a întâmplat la începutul lunii decembrie, pe când a fost surprinsă îndreptându-se spre Gara St.l Pancras. Îmbrăcată fiind cu un palton oversized de la Zara, un pulover pe gât, o pereche de skinny jeans și o geantă Mulberry, apariția Ducesei de Cambridge a fost ireproșabilă, lejeră și stylish. Ba mai mult, coafura neglijentă și chipul machiat discret, au fost apreciate de supușii regali, care au fost încântați s-o vadă pe Kate naturală, cu un look relaxat.

Anul trecut, în India. Blugi Zara

Au fost, însă, și alte ocazii în care Ducesa de Cambridge a fost văzută purtând obiecte vestimentare semnate de brandul spaniol. În turneul regal din India, de anul trecut, Kate purta o pereche de ”cool mom jeans”, care au costat doar 50 de dolari și se regăseau în colecția de atunci de la Zara.

Aprilie 2011, după nuntă. Rochie Zara

La fel de celebră este și apariția ei din aprilie 2011, când a purtat o rochie albastră de la Zara. Pe atunci, Kate și William se îndreptau spre luna de miere, iar simpatizanții regali erau cu sufletul la gură să vadă ce ținute stylish mai îmbracă noua soție a Prințului William al Marii Britanii.

Iată și ce alte obiecte vestimentare ZARA a purtat Kate Middleton de-a lungul anilor!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA