Ducesa de Cambridge, în albastru! Să fie un semn în legătură cu sexul bebeluşului nr. 3?

8 februarie, 2018
kate middleton essex jpeg

De la începutul acestui an, toţi simpatizanţii regali încearcă să ghicească sexul bebeluşului cu nr. 3 din familia Ducilor de Cambridge. S-au pus pariuri, ba s-au strigat şi diferite nume, însă nimeni nu va putea şti cu siguranţă sexul bebeluşului înainte de naştere.

foto: Getty Images

Kate, la o nouă apariţie

Culmea e că nici Ducesa de Cambridge nu prea ne ajută în acest sens, purtând ţinute pe care le-a îmbrăcat atât în timpul sarcinii cu Prinţesa Charlotte, cât şi-n cea cu Prinţul George. Recent, a apărut într-un palton de-un albastru regal. Să fie un indiciu?

A inaugurat un centru de reabilitare

Ieri, Ducesa de Cambridge a inaugurat, în Essex, un centru de reabilitare pentru persoanele cu diferite dependenţe. Zâmbitoare şi energică, Ducesa, care e însărcinată în ultimul trimestru, s-a prezentat la timp pentru întâlnirea cu oficiali şi specialişti în sănătate mentală.

În albastru. Să fie băieţel?

Pentru această ocazie, soţia Prinţului William a îmbrăcat un palton cloş, care era semnat de GOAT's Ellroy. Preţul acestui palton de-un albastru regal este 420 de lire sterline şi a reprezentat o alegere stylish pentru o asemenea ocazie. Kate şi-a accesorizat acest palton cu un clutch negru, cercei cu piatră albastră şi pantofi asortaţi, stiletto. Ce ziceţi, e un semn că bebeluşul nr.3  va fi un băieţel?

Oops! I s-a prins tocul în grilaj.

Un singur amănunt i-a umbrit apariţia lui Kate, la acest eveniment. Faptul că i s-a întâmplat ca tocul pantoful să i se prindă într-un grilaj. Nu e prima oară când trece prin aşa ceva, însă nu e mai puţin stânjenitoare această situaţie. Din fericire, cu zâmbetul pe buze, Kate a depăşit momentul incomod, ajutată de un oficial.Recente pe Ok! Magazine

charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg