Ducesa de Cambridge, în albastru! Să fie un semn în legătură cu sexul bebelușului nr. 3?

Citeste tot despre:

, ,

De la începutul acestui an, toți simpatizanții regali încearcă să ghicească sexul bebelușului cu nr. 3 din familia Ducilor de Cambridge. S-au pus pariuri, ba s-au strigat și diferite nume, însă nimeni nu va putea ști cu siguranță sexul bebelușului înainte de naștere.

foto: Getty Images

Kate, la o nouă apariție

Culmea e că nici Ducesa de Cambridge nu prea ne ajută în acest sens, purtând ținute pe care le-a îmbrăcat atât în timpul sarcinii cu Prințesa Charlotte, cât și-n cea cu Prințul George. Recent, a apărut într-un palton de-un albastru regal. Să fie un indiciu?

A inaugurat un centru de reabilitare

Ieri, Ducesa de Cambridge a inaugurat, în Essex, un centru de reabilitare pentru persoanele cu diferite dependențe. Zâmbitoare și energică, Ducesa, care e însărcinată în ultimul trimestru, s-a prezentat la timp pentru întâlnirea cu oficiali și specialiști în sănătate mentală.

În albastru. Să fie băiețel?

Pentru această ocazie, soția Prințului William a îmbrăcat un palton cloș, care era semnat de GOAT’s Ellroy. Prețul acestui palton de-un albastru regal este 420 de lire sterline și a reprezentat o alegere stylish pentru o asemenea ocazie. Kate și-a accesorizat acest palton cu un clutch negru, cercei cu piatră albastră și pantofi asortați, stiletto. Ce ziceți, e un semn că bebelușul nr.3  va fi un băiețel?

Oops! I s-a prins tocul în grilaj.

Un singur amănunt i-a umbrit apariția lui Kate, la acest eveniment. Faptul că i s-a întâmplat ca tocul pantoful să i se prindă într-un grilaj. Nu e prima oară când trece prin așa ceva, însă nu e mai puțin stânjenitoare această situație. Din fericire, cu zâmbetul pe buze, Kate a depășit momentul incomod, ajutată de un oficial.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA