Ducesa de Cambridge, la ultima îndatorire regală înainte de naşterea copilului. A radiat!

22 martie, 2018
The Duke And Duchess of Cambridge Undertake Engagements Celebrating The Commonwealth jpeg

Este oficial! Kate Middleton a marcat ultima zi în care mai participă la îndatoririle regale înainte de a naşte. Urmează să-l aducă pe lume pe cel de-al treilea copil al său şi al Prinţului William în luna aprilie, iar pe parcursul sarcinii Kate a fost mai prezentă ca oricând la evenimente, fiind foarte actrivă pe plan profesional, în ciuda problemelor cu sarcina.

image

Totuşi, faptul că bebeluşul său urmează să se nască în orice moment o face pe Ducesa de Cambridge să se retragă pentru concediul de maternitate. Se pregăteşte pentru venirea pe lume a bebeluşului cu numărul 3, iar până la acest moment, Kate nu va mai participa la evenimente. Astăzi a ieşit pentru ultima oară, îmbrăcată în pantaloni şi radiind de fericire, însoţită de Prinţul William. Cu o burtică proeminente, Kate a mers foarte bine pe pantofii cu toc înalt. Totuşi, spre deosebire de cele mai recente evenimente la care a învins frigul în rochiţe, la piciorul gol, de data aceasta a ales să se simtă comod şi a optat pentru pantaloni.

image

Reprezentanţii de la Palatul  Kensington au confirmat că este ultima apariţie a lui Kate înainte de naştere, ducesa retragându-se, ca şi în cazul primelor două sarcini, în ultima lună: ”Evenimentul public la care vor participa astăzi Ducii de Cambridge va fi ultima îndatorire regală purtată de Înălţimea Sa înainte de a intra în concediu de maternitate”, se arată scris în respectivul comunicat. Iat-o pe Kate radioasă, îmbrăcată office, dar cu influenţe primăvăratice. Şi-a acoperit burtica cu o bluză colorată cu model floral de la Hobbs, iar peste a purtat un superb palton nude de la Goat, în valoare de 600 de lire sterline.

image

Aşteptăm cu nerăbdare fotografia cu Kate ţinându-l în braţe pe cel de-al treilea copil, realizată în faţa spitalului!

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG