Ducesa de Cambridge, răvăşitoare la gala Royal Variety Performance. A strălucit din cap până în picioare!

25 noiembrie, 2017
The Duke & Duchess Of Cambridge Attend The Royal Variety Performance jpeg

După ultimele apariţii în  care arăta vizibil obosită şi afectată de programul încărcat şi de cea de-a treia sarcina, Kate Middleton şi-a luat revanşa vineri seara la gala Royal Variety Performance în Londra.

image

Însoţită de Prinţul William, ducesa a fost de-a dreptul fabuloasă şi a uimit pe toată lumea cu buna dispoziţie, căci a râs toată seara, dar şi cu ţinuta impresionantă pe care a purtat-o, strălucitoare din cap până în picioare.

image

A fost o gală elegantă, iar hainele de seara au fost vedetele pe covorul roşu. Însărcinată în patru luni, Kate a fost răvăşitoare într-o rochie albastru serenity, brodată toată cu pietre strălucitoare. A arătat incredibil, cu machiajul simplu şi părul aranjat în bucle lejere, dar piesa de rezistenţă a fost cu siguranşa rochia lungă creată special pentru ea de designerul Jenny Packham, o rochie care i-a scos în evidenţă burtica de gravidă tot mai conturată.

image

Evenimentul s-a desfăşurat la Teatrul Palladium din capitala Marii Britanii, iar Ducesa şi Ducele de Cambridge au fost în centrul atenţiei.

image

Kate a furat toate privirile şi chiar a socializat cu invitaţii, a zâmbit toată noaptea şi a primit un superb buchet de flori. Desigur, nu au lipsit pantofii cu toc şi nici clutch-ul, un model de geantă de seara de care Kate nu se dezlipeşte, renunţând la majoritatea bijuteriilor, căci însăşi rochia era o bijuterie. A adăugat doar o pereche discretă de cercei şi inelul de logodnă pe care nu îl scoate de pe deget. La braţul soţului său, Prinţul William, îmbrăcat într-un costum negru elegant şi cu papion, Kate a întors toate privirile.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}