Ducesa de Cambridge și Contesa de Wessex au găzduit un eveniment fashion! Iată cu ce a surprins Kate!

A fost o perioadă extrem de aglomerată pentru Kate, care mai are foarte puțin timp până îl aduce pe lume pe bebelușul nr. 3. Aseară, ea și Sophie, Contesă de Wessex, au fost gazdele unui eveniment fashion, la care au participat nume sonore, precum Anna Wintour, editorul Vogue, sau designerul Stella McCartney.

Kate a găzduit un eveniment fashion la Palatul Buckigham

După ce-n weekend am văzut-o pășind pe covorul roșu al Premiilor BAFTA, ieri seară Ducesa de Cambridge a strălucit la un eveniment organizat în numele Reginei Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham. Kate a găzduit, alături de Contesa de Wessex, un eveniment care sprijină industria fashion contemporană din Commonwealth.

A avut-on alături pe Sophie, Contesă de Wessex

Pentru o astfel de ocazie, Kate a ales să poarte creația unuia dintre designerii ei favoriți, Erdem. Alegerea acestei rochii cu imprimeu floral a fost catalogată drept inspirată,  fiind un outfit extrem de stylish pentru o recepție la Palatul Buckingham. Simpatizanții regali s-au arătat impresionați și de faptul că Ducesa de Cambridge, aflată deja în ultimul trimestru de sarcină, a ales să poarte pantofi cu toc timp de atâtea ore.

Alături de Stella McCartney și Anna Wintour

Nici Sophie, Contesă de Wessex (53), n-a dezamăgit cu alegerea sa vestimentară! Ea a îmbrăcat o rochie Burberry, cu un decolteu în V, care i-a complimentat silueta silfidă și alura sofisticată. Soția Prințului Edward a dat dovadă, încă o dată, de eleganță și prestanță. Haideți să vedem mai multe fotografii de la acest eveniment!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA