Ducesa de Cambridge, cu o burtă vizibilă la prima apariție publică de când a anunțat că este însărcinată

În urmă cu doar o lună, mai exact pe 4 septembrie, oficialii anunțau că Familia Regală a Marii Britanii se mărește cu încă un membru, căci Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil, însă sarcina este una destul de dificilă, având în vedere grețurile, sau Hyperemesis Gravidarum, o afecțiune rară în cazul viitoarelor mame. De altfel, aceste probleme au și împiedicat-o pe Kate să mai participe la vreun eveniment oficial timp de mai bine de o lună, iar ieri a fost prima sa apariție publică după ce a anunțat că poartă în pântece cel de-al treilea copil al Prințului William.

Prima apariție a lui Kate de când a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară.

Ei bine, de la ceremonia de comemorare a Prințesei Diana nu am mai văzut-o pe Kate, nici măcar în prima zi de școală a prințului Geroge, care a fost însoțit doar de tatăl William. Marți, 10 octombrie, a fost o zi memorabilă pentru ducesă care, a apărut însărcinată la o recepție pe care a găzduit-o împreună cu Prințul William și Prințul Harry la Palatul Buckingham, cu ocazia Zilei mondiale a sănătății mintale.

Kate, William și Harry au găzduit un eveniment la Palatul Buckingham.

Kate a fost superbă, îmbrăcată într-o rochie deosebit de elegantă prin care i s-a putut vedea un început de burtă de gravidă. A revenit radiantă în lumina reflectoarelor, într-o rochie din dantelă albastru ciel și pantofi stiletto, pregătită fiind să-și reia îndatoririle regale, chiar dacă nu a scăpat de grețurile acute. A fost numai cu zâmbetul pe buze în timp ce discuta cu invitații săi, în cadrul acestui eveniment recunoscând progresul, munca și dedicarea celor din sectorul sănătății în ceea ce privește conștientizarea problemelor mintale.

Burta de gravidă în 3 luni este deja vizibilă.

Toți ochii au fost ațintiți asupra Ducesei de Cambridge în vârstă de 35 de ani care, a făcut mari eforturi pentru a fi prezentă la eveniment. Grețurile s-au mai redus, dar încă se simte rău, a spus un apropiat:  „Starea e sănătate a ducesei se îmbunătățește, dar ea încă mai suferă de hiperemesis gravidarum. Este încântată că poate fi aici în seara asta”. La doar șase săptămâni de la anunțarea sarcinii și, cel mai probabil, gravidă în mai bine de 3 luni, burtica lui Kate a început să fie cât de cât vizibilă pe sub ținuta marca Eclipse în valoare de peste 800 de lire sterline.

A fost toată un zâmbet, deși grețurile nu-i dau pace.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA