Ducesa de Cambridge, topită după copii. A fost toată un zâmbet înconjurată de micuți

Citeste tot despre:

,

O perioadă a stat departe de atenția publică din cauza grețurilor matinale, însă acum Ducesa de Cambrdige este mai prezentă ca oricând, gata să-și reia îndatoririle regale. Kate Middleton i-a încântat din nou pe fani cu o nouă apariție publică, de data aceasta la Centrul pentru copii Hornsey Road, locație în care a întâlnit alte femei gravide, dar și câțiva copii.

Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Kate planificase inițial să viziteze centrul care se află în Londra la începutul lunii septembrie, însă a trebuit să-și amâne vizita în ultimul moment din cauza bolii de care suferă, „Hyperemesis gravidarum”, o formă severă de greață și vărsături în timpul sarcinii, manifestate cu precădere dimineața.

După ce și-a ascuns burtica de gravidă în ținute sobre în timpul ceremoniei de comemorare a eroilor căzuți în luptă, în weekend, iată că acum Kate este din nou cu zâmbetul pe buze și la fel de fermecătoare, în alb. Superba gravidă și-a făcut intrarea îmbrăcată într-o ținută casual care i-a venit de minune. Marți, soția prințului William a îmbrăcat o rochie scurtă, neagră, peste care a adăugat un palton chic, alb, un model semnat Goat, în valoare de 600 de lire sterline. Alături de un dres negru și o pereche de cizme din piele întoarsă, fără toc, dar și cu celebra geantă de tip clutch de care nu se desparte, Kate a impresionat în timpul turului său printre copii. Nu e de mirare că a petrecut momente frumoase și a fost constant cu zâmbetul pe buze, doar este topită după micuți.

Centrul oferă îngrijire și ajutor pentru femeile însărcinate, dar și pentru proaspetele mămici și copiii lor, de la servicii prenatale și postnatale, la grădiniță, locuri de joacă și consiliere familială.

Kate a revenit în forță în atenția publică, la îndatoririle regale, imediat ce a depășit perioada mai grea a sarcinii. Ducesa hotărâse să ia o pauză de la evenimente câteva săptămâni, la scurt timp după ce a anunțat că este gravidă cu cel de-al treilea copil, iar acum pare să recupereze timpul petrecut departe de lumina reflectoarelor. Am avut ocazia să vedem cum burta ei de gravidă prinde contur, iar la evenimentul la care a participat ieri, la fel ca la cele din weekend, Kate Middleton a ales să poarte piese vestimentare menite să-i mascheze schimbările de siluetă.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA