Ducesa de Cambridge, vizită secretă la închisoare! Cum s-a prezentat Kate?

28 septembrie, 2015
Duchess Of Cambridge Visits Rehabilitation Of Addicted Prisoners Trust At HMP Send jpeg

Kate Middleton a dorit să vadă cum este viaţa după gratii, aşa că, weekendul trecut, a şi făcut-o. Vineri, Ducesa a mers în secret la o închisoare de femei  aproape de Woking, Surrey, unde a stat de vorbă cu deţinutele care se luptă cu dependenţa de alcool şi de droguri, ea fiind şi o reprezentantă a programelor de reabilitare.  Şi cine s-ar fi aşteptat să lege prietenii şi să facă glume cu ele?

image

Ei bine, Ducesa de Cambridge a primit chiar şi un cadou din partea unei deţinute, Isha Walker, care face parte din programul de reabilitare! Prezenţa lui Kate în cadrul închisorii a bucurat multe dintre cele 280 de femei închise acolo, mai ales că vizita aceasta a fost o surpriză, prezenţa Ducesei fiind anunţată abia cu jumătate de oră înainte să ajungă.  Deţinutele şi-au spus poveştile personale în faţa lui Catherine, care a ascultat atentă şi a socializat cu oricine dorea să vorbească cu ea referitor la dependenţele care le-au marcat viaţa.

image

Apariţia ei nu a fost doar secretă, ci şi foarte elegantă! Îmbrăcată foarte şic, într-o rochie simplă, gri-ivoar, semnată The Fold, care a costat 555 de dolari şi pe care a accesorizat-o cu un plic şi pantofi în nuanţe de gri, Ducesa (33) s-a făcut remarcată ca un model printre femeile închise în Send. Doar ştim de "fenomenul Kate Middleton", care a convins femei din lumea întreagă să-i preia stilul!

image

Ducesa şi-a reluat de puţin timp responsabilităţile regale, la patru luni de la naşterea celui de-al doilea copil al ei cu Prinţul William: prinţesa Charlotte, sora mai mică a prinţului George (2 ani) şi, conform reacţiilor şi organizării acestei vizite la închisoare, se pare că se descurcă de minune!

image

FOTO Getty Images