Ducesa de Sussex, alături de Regina Marii Britanii, la primul eveniment comun

Astăzi, la primele ore ale dimineții, Regina Elisabeta a II-a a făcut echipa cu cea mai nou intrată în familia regală, pentru un eveniment oficial. Ducesa de Sussex a însoțit-o pe suverană într-o vizită regală în Cheshire.

foto: GettyImages

Meghan, la primul eveniment doar cu Regina Elisabeta

După cum au anunțat, Ducesa de Sussex a mers în prima vizită oficială, fără Prințul Harry. Aceasta a acompaniat-o pe Regina Elisabeta la inaugurarea Mersey Gateway Bridge and Storyhouse, din Cheshire.

Meghan, plină de admirație vizavi de suverana Marii Britanii
Au emrs împreună cu trenul regal

Îmbrăcată într-o nuanță de nude, Ducesa de 36 de ani a avut una dintre cele mai stilate apariții de până acum. Ea a preferat ca Givenchy să fie casa de modă care o îmbracă la acest prim eveniment oficială alături de regina Elisabeta.

O apariție fără cusur!

Rochia midi, capă în partea de sus, prezenta o curea neagră în talie și-i punea perfect în evidență silueta silfidă a Ducesei de Sussex. Meghan a ales să-și lase părul liber și să meargă pe ideea unui make-up discret. Și nu a dat greș! Și clutch-ul și patofii stilettos, negri, au fost foarte bine aleși!

A secundat-o la fiecare pas
S-au amuzat teribil

Și Regina Elisabeta a avut o apariție fără cusur. Ea a ales un outfit într-o nuanță de verde neon, semnat de Stewart Parvin, la care a potrivit o pălărie Rachel Trevor Morgan și o geantă neagră. Iată mai multe fotografii de la acest eveniment!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA