Ducesa de Sussex şi Ducesa de Cambridge vor apărea împreună la un eveniment public. Când se va întampla!

25 mai, 2018
First Annual Royal Foundation Forum jpeg

Ducesa de Cambridge este în concediu postnatal după ce l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al său, prinţul Louis, însă asta nu o împiedică să participe la evenimentele de familie cu o mare amploare. De exemplu, Kate nu putea rata nunta cumnatului său, prinţul Harry, cu aleasa inimii sale, Meghan Markle, aşa cum nu poate sări peste unul dintre cele mai importante evenimente din an, unul care o sărbătoreşte pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

image

Iar Meghan Markle şi-a luat deja în primire rolul de Ducesă de Sussex cu primul eveniment de după nuntă, o petrecere în grădină în cinstea prinţului Charles. În curând, cele două ducese şi întreaga familie regală vor apărea din nou pentru o zi specială, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente din calendarul regal.

Kate şi Meghan vor fi prezente la Trooping the Color, care va avea loc pe 9 iunie, ocazie care marchează ziua oficială de naştere a Suveranei şi care se sărbătoreşte cu o paradă militară impresionantă şi salutul familiei regale de la balcon.

image

Meghan va fi alături de soţul său, prinţul Harry, şi de ceilalţi membri ai familiei regale, într-o procesiune în care se vor plimba în trăsuri de la Palatul Buckingham până la Palatul Whitehall şi înapoi. Apoi îi vom vedea pe toţi la balconul de la Buckingham pentru a saluta mulţimea, iar prinţul Geroge şi prinţesa Charlotte vor fi şi ei prezenţi. Este curios dacă ducesa de Cambridge îl va expune şi pe prinţul Louis cu această ocazie. Aceasta va fi prima apariţie a lui Meghan la balconul regal.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg