Ducesa dificilă, enervată la maxim de lovitura sub centură. William i-a bătut pe Duci la propriul lor joc

2 octombrie, 2024

Un expert regal susține că cea mai recentă mișcare a Prințului William probabil că a scos-o din minți pe Meghan Markle, alintată negativ de presă ”ducesa dificilă”.

Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg

Un expert regal a susținut că Meghan Markle s-ar putea simți „enervată” după ce Prințul William a devenit viral cu reuniunea sa surpriză alături de starul David Beckham, fost prieten al Ducilor de Sussex.

Prințul William și David Beckham Foto Profimedia (4) jpg

Legenda fotbalului britanic și-a ales însă tabăra. El este un regalist convins, căruia nu i-a surâs deloc rebeliunea mezinului regal. Însă pare că William a început să-i bată pe Duci la propriul joc. A aplicat exact stratagema lui Meghan. Cum Ducesa de fiecare dată lansează câte o noutate în același timp cu Prințesa Kate, acum și moștenitorul tronului ”i-a luat fața lui Harry”, apărând cu David, după gala sa de binefacere.

Atenția presei a fost deturnată, o mișcare ”atât de Meghan”, încât experții regali cred că Ducesa este furibundă acasă la ea, în SUA.

Prințului de Wales i s-a alăturat legenda fotbalului Angliei la RAF Northolt, marți, pentru a marca sfârșitul apelului „Up Against Time” al Ambulanței Aeriene din Londra, care a strâns 16 milioane de lire sterline pentru două elicoptere noi, la doar câteva ore după vizita fulger de luni a Prințului Harry în Marea Britanie, unde a participat la premiile WellChild, care se află sub patronajul său.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au bucurat de o legătură strânsă cu familia Beckham în trecut, cuplul participând la nunta lor din 2018, cu toate acestea, relația lor a devenit mai tensionată de-a lungul anilor.

Întrebat de jurnalistul Andrew Gold dacă Prințul William „i-a furat lumina reflectorului fratelui său și i-a învins la propriul lor joc”, comentatorul regal Kinsey Schofield a spus în emisiunea sa de pe Youtube: „Da, da, este clar ceva ce o va înfuria pe Meghan Markle.”

Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt priviți cu ochi buni nici la Hollywood. S-a scris că nepopularitatea lor ascendentă s-ar datora faptului că schimbă personalul mult prea rapid, mai cu seamă după ce un fost angajat a spus despre ducesă că are „accese de furie” și „face bărbații adulți să plângă”.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Madeleine și Regina Silvia a Suediei, Profimedia (1) jpg
Regina Mary la deschiderea Parlamentului   Casa Regala daneza (2) jpg
Prințesa Anne și căpitanul Mark Phillips, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry, Regina Camilla  foto   GettyImages jpg
Harry în Africa PNG
Prințul Harry Foto Profimedia jpg
demisia lui Boris Johnson Regina Elisabeta jpg
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Prințul William și David Beckham Foto Profimedia (4) jpg
Printesa Beatrice si sotul Edoardo Mapelli Mozzi   Casa Regala jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia (3) jpg
Marius Borg   GettyImages 1270792070 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 143459168 jpg
Regina Letizia si secretara ei, Maria Dolores Ocaña   profimedia 0862669164 jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (8) jpg
Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (1) jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg