„Ducesa Dificilă”. Meghan Markle, acuzată că are „accese de furie” și că „face bărbați adulți să plângă”

15 septembrie, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt priviți cu ochi buni la Hollywood, tocmai din cauză că schimbă personalul mult prea rapid. Totodată, un fost angajat a spus despre ducesă că are „accese de furie” și „face bărbați adulți să plângă”.

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg

În urma plecărilor recente ale membrilor personalului din echipa ei, un raport devastator al publicației Hollywood Reporter susține că Meghan Markle, Ducesa de Sussex, „subestimează” și „îngrozește” oamenii. 

În articol scrie că Meghan Markle a fost, de asemenea, supranumită „Ducesa Dificilă” de către membrii personalului său, după ce aceștia au remarcat că Ducesa „nu acceptă sfaturi”. Publicația a lansat acuzații potrivit cărora Meghan Markle „mărșăluiește ca un dictator pe tocuri înalte, fumând și dând ordine”, adăugând: „Am văzut-o lăsând bărbați adulți în lacrimi”.

Noile acuzații fac parte dintr-un studiu privind un exod al personalului care a lucrat pentru familia Sussex, inclusiv șeful de cabinet al cuplului, Josh Kettler, care a demisionat din funcția sa în august, după trei luni. Afirmațiile vin, de asemenea, în contextul în care Prințul Harry pare că se simte din ce în ce mai singur în SUA și că îl consideră pe agentul său de securitate David Langdown cel mai bun prieten al său. 

Demisii tot mai dese în echipa lui Meghan Markle și a Prințului Harry

În timp ce Josh Kettler în probe pentru a lucra alături de Prințul Harry și Meghan Markle, revista americană People a scris că „decizia de a se despărți a fost reciprocă”. Plecarea sa a evidențiat, de asemenea, problemele pe care Harry și Meghan le-au tot avut în privința angajaților lor.

Josh Kettler s-a alăturat unei liste lungi de foști angajați, inclusiv Toya Holness, secretarul lor de presă global până în 2022, și Christine Weil Schirmer, șefa lor de PR, care a plecat în 2021. Alte demisii notabile sunt ale lui Catherine St-Laurent, care a condus organizația lor caritabilă, Archewell, timp de un an, și Mandana Dayani, COO al Archewell. Chiar și Ben Browning, care a asigurat contractul Netflix pentru documentarul lor, și șeful de marketing Fara Taylor au plecat.

În timp ce cei doi au încercat să aibă o imagine pozitivă, concentrându-se pe recunoștință și susținere reciprocă, stilul lor de management ar fi cauzat probleme semnificative în culise.  Hollywood Reporter a mai dezvăluit că „accesele de furie zgomotoase” ale lui Meghan Markle și „e-mailurile furioase de la 5 dimineața” i-au adus porecla de „Ducesa Dificilă”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg