Ducesa Sophie, fermecătoare în turneul regal în Malta cu Prințul Edward! A optat pentru o ținută de vară

9 octombrie, 2024

Ducesa Sophie și Prințul Edward, fratele Regelui Charles al Marii Britanii, sunt într-un turneu de patru zile în Malta.

Ducesa Sophie și Prințul Edward Foto Profimedia (4) jpg

Prințul Edward și Sophie, Ducesa de Edinburgh, se află în prezent în Malta pentru a marca cea de-a 60-a aniversare a independenței Maltei și pentru a celebra patrimoniul comun al țării și colaborarea continuă cu Regatul Unit. Ei au sosit luni în această țară, unde Regina Elisabeta și Prințul Philip au locuit timp de doi ani înainte ca ea să urce pe tron, și au o serie de angajamente.

Ducesa Sophie, îmbrăcată într-o fustă midi cu flori portocalii și o bluză albă elegantă, și Prințul Edward au început ziua de luni prin deschiderea oficială a Pasajului Submariners din Valetta. Ei au intrat în Muzeul Național al Războiului, unde au văzut actualul drapel național al Maltei, alături de versiunea anterioară cu cantonul albastru care poartă o reprezentare a Crucii George.

Cuplul, care a sărbătorit recent cea de-a 25-a aniversare a căsătoriei, a văzut, de asemenea, scrisoarea Regelui George al VI-lea prin care Malta primea Crucea George. Prințul Edward și Ducesa Sophie au mers apoi la bordul unei ambarcațiuni de patrulare în timpul unui tur istoric pentru a vedea locurile cheie ale celui de-al Doilea Război Mondial din Grand Harbour, Valetta.

Imaginile arată cuplul depunând coroane de flori la intrarea în port, pentru a comemora viețile pierdute în timpul conflictului.

Marți, în schimb, ei au vizitat Muzeul Maritim din Malta, unde au ascultat personal din cadrul forțelor armate și membri ai Asociației veteranilor din Malta și Marea Britanie.

Prințul Edward s-a alăturat apoi tinerilor care participă la Premiul internațional Ducele de Edinburgh pentru a deschide oficial noul sediu al organizației din Malta. El a discutat, de asemenea, despre impactul pozitiv al premiului fondat de tatăl său, Prințul Philip, regretatul Duce de Edinburgh.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regina Mary și Regele Frederik Foto Profimedia (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle însărcinată, în 2019, Foto Getty (3) jpg
Regele Felipe   GettyImages 1781874528 jpg
Pippa Middleton nuntă, GettyImages (2) jpg
Printesa Kako in tribune la tenis la Jocurile Japoniei   profimedia 0914636054 jpg
Nicole Coste, iubita stewardesa a lui Albert de Monaco, mama lui Alexandre Grimaldi   Instagram 2 jpg
Diana Vanity Fair jpg
Principesa Sofia la ambasada Germaniei de Ziua Germaniei   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpg
FotoJet Mary (2) jpg
Meghan Markle dieta jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
regele charles al iii lea profimedia jpg
FotoJet Sophie jpg
Meghan Markle și Harry colaj  jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
FotoJet Mary jpg