Ducesa Sophie, îmbrăcată din nou în rochia galbenă de la Trooping The Colour! Cum a accesorizat-o acum

12 septembrie, 2024

Marți, Ducesa Sophie a avut o apariție elegantă, când a ieșit la o petrecere în grădină la Castelul Hillsborough din Irlanda de Nord, alături de soțul ei, Prințul Edward.

Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg

Ducesa Sophie, în vârstă de 59 de ani, a apărut îmbrăcată din nou frumoasa ei rochie galbenă Beulah London în stilul „Yahvi”, care are un guler rotund, talie strânsă și mâneci clopot.

Rochia e aceeași pe care a purtat-o în iunie la parada de ziua Regelui Charles, paradă cunoscută și sub numele de Trooping the Colour. Atunci a fost și primul angajament public al lui Kate Middleton de când a anunțat că face chimioterapie preventivă pentru cancer. În prezent, soția Prințului William a anunțat că tratamentul ei de chimioterapie a ajuns la final.

De această dată însă, Ducesa Sophie și-a accesorizat diferit rochia galbenă. Soția Prințului Edward a avut pe umeri un palton albastru de la Suzannah London, care a fost asortat pălăria cu plasă marină de la Jane Taylor Millinery, așezată pe coafura ei discretă.

Pentru a-și completa look-ul, Ducesa Sophie  a purtat pantofii „Rosalia 65 Ballet Pink Patent Pointed Pumps with Pearl Detail” de la Jimmy Choo și o pereche de cercei extravaganți - „5.20cts Platinum Three Row Diamond Hoop Earrings” de la G. Collins & Sons, care se vând pentru suma uluitoare de 24.500 de lire sterline. 

Marți, Prințul Edward și Ducesa Sophie au fost oaspeții de onoare ai petrecerii în grădină a secretarului de stat la reședința regală din Irlanda de Nord. Altețele Lor Regale s-au întâlnit cu persoane din Irlanda de Nord care au avut un impact pozitiv în comunitate.

Se știe că după vacanța de vară la Balmoral, Prințul Edward și Ducesa Sophie și-au reluat munca regală. În primele zile din septembrie, cuplul Ducilor de Edinburgh s-a îndreptat către Jocurile Paralimpice de la Paris 2024, pentru a-și arăta sprijinul pentru sportivii britanici.

Foto: Getty Images, Profimedia, Facebook The Lord Lieutenant for the County Borough of Londonderry



Recente pe Ok! Magazine

Meghan în Columbia, GettyImages (3) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg