Ducesa Sophie, superbă în mov la slujba de Paște! Ea i-a luat locul lui Kate Middleton?

1 aprilie, 2024

Prințul Edward și Ducesa Sophie s-au numărat printre membrii familiei regale care au participat ieri la slujba religioasă de Paște, de la capela din Windsor. Marii absenți au fost Prințul William și Kate Middleton, care a fost diagnosticată cu cancer.

Ducesa Sophie de Paște Foto Profimedia jpg

Ieri, Regele Charles și-a condus cu mândrie familia regală la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, la slujba de Paște, care a avut loc la Capela St George de la Windsor. 

Printre membrii regali care l-au însoțit s-au numărat și Ducesa Sophie și Prințul Edward, care au părut încântați să participe la evenimentul religios. Ducesa Sophie, în vârstă de 59 de ani, a atras atenția cu apariția ei, ea a îmbrăcat o haină de lungime medie, de culoare mov, un costum mov asortat, o beretă albă și o pereche de pantofi cu toc de culoare nude.

În schimb, Prințului Edward, fratele Regelui Charles, a impresionat din nou prin eleganța și simplitatea sa. A purtat un costum bleumarin cu dungi și cravată bleumarin cu detalii roz deschis. Cei doi au râs și au zâmbit în timp ce se îndreptau împreună spre intrarea în biserică, după ce au sosit cu mașina și nu au mers pe jos până la capelă, așa cum era obiceiul în alți ani.

Alături de ei, la slujba religioasă de Paște a apărut și fiul lor, James, conte de Wessex, însă fiica lor, Lady Louise, a fost de nevăzut. 

Totodată, și Prințesa Anne și soțul ei, viceamiralul Sir Timothy Laurence, au fost prezenți la slujba din Duminica Paștelui, alături de Sarah Ferguson, Ducesa de York, și fostul ei soț, Prințul Andrew.

Îmbrăcată într-o haină verde deschis și o pălărie verde smarald, Prințesa Anne a zâmbit în timp ce a coborât dintr-o mașină împreună cu soțul ei pentru a se îndrepta spre intrarea în biserică. Prințesa regală a purtat, de asemenea, o geantă de mână maro cafeniu și mănuși maro asortate.

Prințesa Anne la slujba de Paște foto GettyImages jpg

Apariția la slujba religioasă de Paște marchează primul eveniment regal major al Regelui Charles de la anunțarea diagnosticului său de cancer luna trecută. La capela de la Windsor nu și-au făcut apariția și Prințul William și Kate Middleton. Ei s-au retras de la acest eveniment, Prințesa de Wales suferă de cancer și face chimioterapie preventivă. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg