Ducesa, zeiță domestică în SUA! Inspirată de socru? Meghan Markle dezvăluie în ce constă noua sa afacere

16 aprilie, 2024

După suspansul cuvenit, Ducesa de Sussex vrea să dea lovitura în antreprenoriat și alege un domeniu ușor atipic. Departe de a fi gospodina clasică, Meghan Markle începe să-și promoveze noul brand: American Riviera Orchard.

FotoJet Meg jpg

De ceva timp, se știa că Meghan urma să-și lanseze o nouă afacere, însă mister: nimeni nu știa despre ce era vorba! Nici măcar nu intuia. Iată că așteptarea s-a sfârșit, căci Ducesa de Sussex a dezvăluit măcar o parte din produsele pe care le va comercializa.

Pe principiul ”Să facem America mare din nou”, Meghan Markle s-a îndreptat într-o zonă ușor atipică ei: cea de gospodină pricepută. Căci după ce și-a lansat site-ul și pagina de Instagram American Riviera Orchard, Ducesa de Sussex a făcut ce se face, atunci când vrei promovare: și-a trimis produsele influencerilor. E vorba de 50 de creatori de conținut care au primit de la soția Prințului Harry borcane cu ... gem de căpșuni!

Meghan Markle, Ducesa de Sussex, Profimedia (2) jpg

Meghan Markle a lansat primul produs din noua ei afacere American Riviera Orchard, trimițând către 50 de influenceri și prieteni un borcan cu gem de căpșuni.

Printre ei se află designerul de modă Tracy Robbins și mondena argentiniană Delfina Balquier, care deja au postat astăzi o imagine a produsului pe Instagram Stories.

Gemul lui Meghan PNG

Doamna Robbins și soțul ei, șeful Paramount, Brian Robbins, sunt prieteni cu Ducii de Sussex și i-au invitat la premiera filmului Bob Marley din Jamaica în ianuarie.

Doamna Robbins a postat o poză cu gemul lui Meghan, care avea dedesubt sigla American Riviera Orchard și „Montecito” – sediul central al celebrităților din California, unde Harry și Meghan locuiesc într-o casă de 12 milioane de lire sterline. Eticheta conține și specificația „17 din 50”.

În fotografia de pe Instagram Stories a doamnei Robbins cu gemul ea a precizat: „@AmericanRivieraOrchard Micul dejun, prânzul și cina au devenit puțin mai dulci”.

Într-o altă imagine, vedem gemul așezat estetic într-un cadru rupt parcă din Sorrento, cu lămâi: „Vă mulțumim pentru coșul delicios! Îmi place enorm acest gem, nu sunt sigur că îl împart cu nimeni” și etichetele de rigoare @American RivieraOrchard Mulțumesc, M! #MontecitoGoodness #AmericanRivieraOrchard.'

Foarte posibil ca ideea să îi fi venit chiar de la socrul său, Regele Charles, care comercializează produse locale de pe domeniile sale. Un fel de etichetă curată propune și Meghan Markle.

Va da Ducesa de Sussex lovitura cu produsele sale?

Foto: Profimedia și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Regele Felipe al Spaniei Foto GettyImages (4) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg