Ducii de Cambridge au ajuns în Polonia! Iată primele fotografii cu simpaticii George & Charlotte

Au aterizat! Kate, William, George și Charlotte au ajuns pe meleaguri poloneze, dând, astfel, start turneului regal din Polonia și Germania, care va dura cinci zile.

Ducii de Cambridge au sosit în Varșovia

Toți simpatizanții monarhiei britanice au așteptat cu sufletul la gură aterizarea Ducilor de Cambridge și a micuților lor, Prințul George (3) și Prințesa Charlotte (2), pe aeroportul din Varșovia, Polonia.

Și nu au dezamăgit! Apariția acestora a fost spectaculoasă, fix așa cum ne-am așteptat. Kate a purtat o ținută all-white, compusă dintr-un sacou cu peplum și o fustă vaporoasă, semnată de Alexander McQueen, Prințul William a îmbrăcat un costum blue-navy, iar micuții George și Charlotte au fost pur și simplu delicioși!

Charlotte a purtat o rochiță roșie cu un imprimeu abstract și o pereche de pantofiori asortați, în timp ce Prințul George a îmbrăcat, așa cum ne-a obișnuit, pantalonași scurți, o cămașă cu pattern și pantofi închiși la culoare.

Delicios a fost și momentul în care aceștia au aterizat, iar George și Charlotte s-au uitat curioși pe fereastra avionului, dar și cel în care Prințul William a fost nevoit să-l forțeze pe George să coboare din avion, dat fiind faptul că acesta era timid și voia să evite întâlnirea cu mulțimea.

De altfel, trebuie să precizăm că și de data aceasta protocolul regal a fost încălcat, Prințul William călătorind la bordul aceluiași avion ca și fiul său. Citiți aici mai mult despre asta.

George & Charlotte

Haideți să vedem, până una alta, și un video cu sosirea acestora în Varșovia!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA