Ducii de Cambridge au încălcat protocolul în turneul regal din Canada. Vor repeta isprava la cel din Germania și Polonia?

De azi într-o săptămână vom avea ocazia de a-i vedea pe Ducii de Cambridge, alături de micuții lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, îmbarcându-se în Londra spre Germania și Polonia, țări în care vor merge într-un turneu regal.

În turneul din Canada au încălcat protocolul regal

Mulți se-ntreabă, așadar, dacă lucrurile se vor derula ca-n cazul turneului din Canada, de anul trecut, când – poate nu știți – Ducii de Cambridge au încălcat protocolul regal. Iar dacă vă întrebați la ce ne referim, aflați că e vorba despre faptul că, potrivit regulilor stabilite în cazul membrilor familiei regale, Prințul William nu are voie să călătorească în același avion cu fiul său, Prințul George. De ce așa?

Pentru că cei doi sunt următorii în linia de succesiune la tron, iar asta înseamnă că, în cazul unui accident aviatic, ar fi pusă în pericol descendența regală. Așadar, pentru a-i proteja pe succesorii la tronul britanic, ar fi de dorit ca Prințul William să nu călătorească alături de fiul său. Dar, oare se va întâmpla asta?

Probabil că nu, dat fiind faptul că Ducii de Cambridge au încercat dintotdeauna să se comporte ca o familie cât se poate de normală, chiar dacă asta înseamnă ca din când în când să încalce regulile stabilite de palat.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA